Geri Döndüm!



Selamlar, hepinize kucak dolusu günaydın..

Bugün uzun bir aradan sonra, yarım bıraktığım bir ara kapatmayı dahi düşündüğüm bu bloğuma geri dönüyorum. Bunu da sizlerle paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. 

Bloğumu yarım bıraktığımdan bu yana çok şey yaşadım. O kadar yoğun oldum ki, bazı zamanlar kendime vakit ayıramadım...
Aynı zamanda ülke olarak stresli ve yorucu bir dönemde olmamız da bunun cabası oldu...

Peki neler yaptı bu dönemde ?

-Stresin büyük bir felaket olduğunu öğrendim. İlk başta midemde rahatsızlık çıktı. Yetmezmiş gibi bir de üstüne 'Gül Hastalığı' adı verilen; sinir sisteminin çökmesi sonucu ortaya çıkan, bulaşıcı olmayan deri hastalığı çıktı. Ben ki o kadar gülen, etrafa mutluluk saçan biri..

-Bol kitap okudum. Bir ayda 20'ye yakın kitap okudum. 'Okunmaz abartıyorsun' demeyin. İnsan hedef koyunca yapıyormuş. Daha sonra kitaplarla ilgili yazım gelecek...

-Çok gezdim. Farklı yerler görmeye, aynı zaman da tatil yapmaya çalıştım...

-İşte çalıştım. Hemde hiç bir ilgim olmayan, tecrübem olmayan bir işte. O kadar emek verdim ki, bu aralar güzel geri dönüşler alıyorum..

-Bilerek ve isteyerek bütünleme sınavına girip, ders bıraktım. Üniversite de bazı şeyleri yaşamak gerektiğine inanlardanım. Bütünlemeler ise bu sene kaldırılacaktı. Bizim için sondu. Bunu fırsat bilip seçmeli bir dersimi bütünlemeye bırakıp, üstüne sınavdan ilk çıktım. Yaptığım saçma evet, ama o an arkadaşlarınızla anlaşınca size hiç saçma gelmiyor. :) Neyse şuraya mühendislikte okuduğumu ve not ortalamamın 2.60 olduğunu da bırakayım :)

-Dizi ve filmlerime ara vermeden yepyeni dizilere başladım. Bunlarla ilgili yazım da kısa zamanda gelecek..

-İnsanların en yakın dediklerinin bile ne kadar insana uzak olduğunu öğrendim. Aynı zaman da çıkar ilişkilerinin tavan yaptığını..

-Staj dönemimin bitmesini istemedim hiç fakat, yeni başlangıçlar yapabilmek için bazen bazı şeylerin bitmesi gerektiğini öğrendim..

-Farklı insanlarla tanıştım. Yeni kişilikler tanıdım..

-Cilt bakım ürünlerine ara verdim. Makyajı neredeyse yüzüme hiç sürmedim. Cildimi dinlendirdim..

-Bazen o kadar bunaldım ki, her şey batmaya başladı. Hiçbir şeyi, kimseyi istemedim. Sonra bu böyle olmaz diyerek kendi kendimi düzelttim. Hatalarımı fark ettim kendimi eğittim...

-Yeni bir iş yeni bir hayat diyerek çalışma arkadaşları aradım.. Güzel bir ekip kurdum...

-En son olarak da, bloğumun benim bir parçam olduğunu yeni bir tasarım ve yeni bir içerik düzenlemesi yapmam gerektiğine karar verdim!!! YENİ BİR BENLE YENİ BİR BAŞLANGIÇLARA !!! :)


Geri Döndüm! Geri Döndüm! Reviewed by Miss B. on Eylül 19, 2016 Rating: 5

3 yorum:

  1. Hoş geldin mutlu paylaşımlarda buluşmak dileğiyle :*

    YanıtlaSil
  2. Şimdiden başarılar blog engel değildir, yazmaya, bloglamaya devam. :)

    YanıtlaSil
  3. Açıkçası çokça baktım yazılara yorum yapabileceğim pek az yazı buldum. ama arada bir bakacağım eski yayınlara bazı bloggerlara yapıyordum sana da yapacağım artık :) Gerçi ben de bayadır yoktum ya neyse :)
    Gülücüklü Kal...

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.