Heels+Socks Modası


Gün geçmiyor ki moda dünyasında acayip bir şey olmasın. Bugün ise instagram da dolaşırken arka arkaya, dört beş fotoğrafı; topuklu ayakkabı ile kışlık çorapların kombinlendiğini görünce hemen sizlerle de paylaşmak istedim.  Kendisi şu zamanlar Heels+Socks Fahion diye geçiyor.
Bakalım neymiş?

Aslında her şey Milano Fashion Week te başladı. Prada'nın hazırladığı koleksiyon da mankenlerin ayaklarında görünce, tekrardan bu akımın geri geldiğinin işareti verildi. Öyle bir hızla yayıldı ki, şimdiden birçok moda bloggerlarının ayağın da görüyoruz.

Peki biz de bu akıma nasıl uyabiliriz ? 
İlk olarak elinizde kalın topuklularınız varsa raftan çıkaralım onları. Ardından genelde tercihimiz süet olsa da, önemli olan elimizdekini değerlendirmemiz gerektiği için, hemen hemen her ayakkabı kabul. İçine ise bir birinden desenli şık çoraplarla kombinleyerek, ister jean altına isterseniz de midi eteklerin altına kombinleyebilirsiniz. 










Siz Heels+Socks modasına uyacak mısınız ? Beğendiniz mi ? Bana yorum yazmayı unutmayın!
Sevgiler..

Heels+Socks Modası Heels+Socks Modası Reviewed by Miss B. on Ocak 21, 2016 Rating: 5

2 yorum:

  1. maalesef ben bu akimi sevemiyorum bi turlu Izmir leydisi, hatta bu moda bu yil erkeklerde de var kisa pantolonlar ve renkli dizayn coraplar, hos onlarda da hosuma gitmiyor, napalim zevkler ve renkler meselesi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabi kide saygı duyarım :) Herkese hitap etmeyen bir akım bana göre de. Günlük hayatta giysek yüksek ihtimal hoş karşılanacağını zannetmiyorum.Dediğinize katılıyorum zevkler ve renkler meselesi..

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.