Pastel NUDE Serisi 533 Numaralı Ruj


Evettt, koskoca bir yılın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Kimilerimiz için tam anlamıyla 'mükemmel' geçerken, kimilerimiz için adeta 'hayal kırıklıkları ile dolu' bir sene oldu. Umarım 2016 hepimiz için istediğimiz, hayalini kurduğumuz şeyleri yaşadığımız, sağlıklı ve mutlu bir yıl olur. :)
Bense her ne kadar 39 dereceye dayanan ateşim bile olsa, yeni yıl ruhumu öldürmeyip sizler için bu postu yayınlıyorum. Şimdiden seneye görüşmek üzere :P
Bugün sizlere uzun zamandır takip ettiğim fakat, almakta kararsız kaldığım ve sonunda aldığım rujdan bahsetmek istiyorum.

İlk bu rujun 532 numaralı olanını çok sevdiğim blogger arkadaşım `gizemmakeup`ta görmüş ve çok da yakıştırmıştım. İkimizin ten rengi ve saç rengi benzediği için de, bu ruju almaya karar vermiştim. 

İki hafta önce Watsons da haftasonu indirimini görünce; fırsat bu fırsat deyip 10 liraya düşen NUDE serisinin bu rujunu bir de ben deneyeyim dedim. 
O kadar çok numaradan tester vardı ki, hepsini tek tek elime denemekten elimi ruj paletine döndürmüştüm. En sonunda kendimi 536 numarayı yakıştırmıştım. Şansıma numara kalmamıştı. 532 de bana yakışmadı. Geriye 533 numarası kaldı. İlla alıp deneme mantığı üzerine kurulu olduğum ve elimde renginide çok beğendiğim için hemen aldım.

Eve geldim ve denedim. Sonuç: Başarısız :(

Sanmayın ki, ruj başarısız. Benim kabiliyetsizliğim ve düşüncesizliğimden dolayı rengi kendime uyduramadım. Olmadı..
Elimin rengi beyaz, dudaklarım ise elime göre çok daha koyu durduğu için beni oldukça solgun ve yorgun gösterdi.


Açıkçası nemine, sürülüşüne, yapısına hayran kalmıştım. Kalıcılığa oldukça başarılıydı.
Fakat, ben elimde denemek gibi bir hata yaptığım için ruj maalesef istediğim gibi durmadı. Genelde zibilyon kez denendiği için rujları sürme konusunda tedirgin oluyorum. Uçuk ve benzeri olaylardan kendimi korumak için ama, denemediğimde de bu tarz problemle karşılaşıyorum maalesef :( 

O zaman sizlere çıkardığım bilgilerden yola çıkarak bir kaç ipucu vereyim:
- Nude ruj seçerken, ten renginizin alt tonunu iyi bilin.
- Dudak renginizin tonlarını seçin. 

Yazıyı toparlarsak, rujlar on numara beş yıldız. Fiyatlarına göre oldukça mükemmeller. Sanıyorum bu yüzden oldukça popülerler. 

Fırsat bulursanız, denemenizi öneririm. Hazır Gratis ve Watsonslarda indirim varken bir bakın derim.


Siz bu seri hakkında ne düşünüyorsunuz ?
NUDE serisinden başka ne önerebilirsiniz ?
Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Kendinize iyi bakın..
Sevgiler..
B.
Pastel NUDE Serisi 533 Numaralı Ruj Pastel NUDE Serisi 533 Numaralı Ruj Reviewed by Miss B. on Aralık 31, 2015 Rating: 5

4 yorum:

  1. rengi güzel görünüyor ama benim de dudağımda nasıl durur bilemedim gerçekten ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dudak renginiz koyu ise benimle aynı problemi yaşayabilirsiniz :(

      Sil
  2. Bendede öyle oluyor ya...Rengine bayılıyorum ama dudağımda çok farklı duruyor. Şahsen bende dudaklarıma sürmezdim senin gibi düşünüp ama öylede olunca alamıyorum, bende terterlerı silip uyguluyorum artıkne kadar etkili olur bilmem hijyen açısından *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi tek kullanımlık küçük tester yapmaları lazım. anca doğru sonuca öyle ulaşırız :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.