2016 Saç Kesim Modeli : Uzun Bob Kesimi



Moda günlerimizde bu hafta, kıyafet-ayakkabı-çanta yerine daha değişik bir şeyle karşınıza gelmek istedim. O da saç kesim modeli oldu. Aslında bu yazıyı yazmamın sebebi Golden Globe ödül töreninde, ışıltısı ile gözlerimizi kamaştıran Eva Green oldu. Kıyafeti kadar saçları ile de çok konuşulan Eva, Long Bob Haircut kervanına katılınca haliyle dikkatleri üzerine iki kat daha fazla çekti.

Gerçi bu modeli iki senedir her ünlüde yada Blogger/Vlogger (Bir kaç ay önce Duygu Özaslan da katılmıştı.) da görünce, özellikle Kardashian ailesine patenti aitmiş gibi hepsinde gördüğümüz bu saç modeli, bu senede oldukça popüler. Eğer sizde saçlarınıza değişik bir hava katıp, kendinizi yenilemek istiyorsanız kuaförünüzle bir konuşun derim. İşte modeller :) 










Modelimiz böyle ister dalgalı ister düz kullanabileceğiniz bir model. Kısa oluşu ile kışın daha rahat kullanabileceğiniz bir model olduğunu düşünüyorum :)
Siz nasıl buldunuz ? Beğendiniz mi ? 
Yorum yazmayı unutmayın!!
Sevgiler..


2016 Saç Kesim Modeli : Uzun Bob Kesimi 2016 Saç Kesim Modeli : Uzun Bob Kesimi Reviewed by Miss B. on Ocak 17, 2016 Rating: 5

2 yorum:

  1. bazı kişilerde çok asil duran bir sac modelı kesinlikle cok begenıyorum ama hic benlik degil malesef :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bazi kisilerde cok asil ve his duruyor. Aaaa neden senlik olmasin bence sana da cok yakisir :) guzele ne yakismaz ki :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.