2016 Kış Modası : Kadife





Baya zaman oldu moda yazısı yazmayalı, e siz istediniz bende sizler için yeni girdiğimiz, üzerinden hala heyecanını atamadığımız 2016'nın kış modasını anlatayım dedim. 

Annem bana her zaman: 'Moda tarih gibidir, durmadan kendini tekrar eder.' der. Bende inanmaz neresi tekrar ediyor sizin kıyafetlerle bizimkiler bir mi gibisinden anneme takılırdım. Fakat bu moda işine girince görüm ki, cidden kendini dönem dönem gösteriyormuş. Demek ki annem yine haklıymış :) Haklı olmasına haklıymış ama peki neler kendini tekrar etmiş bir bakalım desem herhalde 2015 'in modasını (yaz-kış-ilkbahar-sonbahar) saymam gerekecek. Bunlardan biri de işte 'Kadife kumaşlar' oldu. Öyle bir giriş yaptı ki; çantalardan, kıyafetlere, aksesuarlar, ev eşyalarına kadar her yer kadife ile dolup taştı. 
Aslında kadifenin bu kadar popüler olmasının en büyük etkilerinden biri de, kışın sıcacık tutması ve tülü yüzeyi ile yumuşak olması oldu. Fakat gel gör ki tozu toprağı tutması ise ayrı dezavantajlarından...

Peki bu kadar konuştuk hala nasıl kombinleyip, akıma ayak uydurmaya çalışacağım diyenler varsa; onları hemen en ön sıramıza alalım. Hazırsanız başlıyoruz :)





Umarım kombinler sizlere fikir verebilmiştir.
Sevgiler..

2016 Kış Modası : Kadife 2016 Kış Modası : Kadife Reviewed by Miss B. on Ocak 14, 2016 Rating: 5

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.