Wet n Wild Comfort Zone 8`li Far Paleti



Herkese yeniden merhabalar ! 

Umarım güzel günler bizimle olmaya devam eder...

Bugün ise Pazar günü yayınladığım `Uygun fiyatlı 5 ürün` adlı yazımda yayınladığım, daha sonra size detaylı yazısını yazacağım dediğim Comfort Zone adlı paleti anlatacağım. Gerçi bu palet hakkında internette o kadar çok yazılar yazıldı ki, bir tanede benim olsun belki birinize faydam olur dedim :)

Wet n Wild`ın ismini duymayanlar bile, bu palet sayesinde markanın ismini ezberler oldu. Gerek yapısı gerek kalıcılığı ile benim gönlümün birincisi olmaya yetti şimdiden.
8 tane renkten oluşan bu palette, en açık renkten en koyu renge kadar renk bulunmakta.

Renkler özenle seçilmiş olacak ki, ister gündüz makyaji yapabilirsiniz isterseniz bunu gece makyajına çevirebilirsiniz.
Renklerin tonları uyumlu olması nedeniyle, makyaja yeni başlayanlar için büyük avantaj saglamakta. Rahatlıkla renkler arasında geçiş yapabilir, hata yapttığınızda ise telafi edebilirsiniz.

Bir de bu palete sahipseniz, ekstradan aydınlatıcı almanıza gerek kalmayacaktır. Zira aydınlatıcı olarak da çok rahat kullanabilirisiniz.


Renklerim tek tek swatch`unu yapmadım. Çünkü yukarıdaki renkler neyse (en açık renk de dahil olmak üzere) aynısı göz kapağınızda da duruyor. Eğer altına baz sürerseniz tam anlamıyla renkler ortaya çıkıyor.
Kalıcılığı ise muhteşem !
Ben sabahları 7 de makyaj yapıyorum. Akşam makyaj çıkarmam 10 da oluyor. Süreyi siz hesaplayın.
Tek sıkıntı yaşadığım konu (bazı zamanlarda) içindeki simler. Yukarıda resimden de anlaşılacağı gibi, içinde olması gerekenden fazlaca sim var. Fakat, gün ışında bu dügüne gider gibi durmuyor. Neden bana sıkıntı olduğuna gelirsek, bazen spor giyimime yakışmadığını düşündüğüm için öyle dedim. Bu arada bana uygun fiyatlı toprak tonlarda mat far önerileri veriseniz -tekli yada palet de olabilir- çok ama çok memnun olurum.
Aynı zamanda bana problem olmayan ama bir çok kişiye sıkıntı olan tozutma durumu. Açıkçası ben bunu pek önemsemiyorum ama önemseyenler için söyleyeyim : Evet oldukça var. Rahatsız olabilirsiniz.
Onun dışında olumsuz yanı aklıma gelmiyor.
Bu paletlerin birde pembemsi tonları ve neon renkli olanı çıktı. Fiyatları ise 20 lira. Fakat sizde benim gibi indirim peşinde koşarsanız 10 lira gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz.

Eklemek istedikleriniz neler ? Önerilerinizi dört gözle bekliyorum !
Sevgiler..
B.
Wet n Wild Comfort Zone 8`li Far Paleti Wet n Wild Comfort Zone 8`li Far Paleti Reviewed by Miss B. on Ekim 13, 2015 Rating: 5

5 yorum:

  1. kesinlikle sevdiğim paletlerimden olur kendisi :)
    bidolukozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de ! Kullanmaktan bitecek diye cok korkuyorum :)

      Sil
  2. Geçenlerde Gratis'de bu palet değilde petal pusher da kaldı gözüm. Mutlaka alınacaklar listesinde. çok beğendim. Beni de takip edersen sevinirim :) http://esyspage.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa hic dikkat etmemisim ismine :0 kesinlikle denemeliyim, fikir icin cok tesekkur ederim :)
      Tabiki de takip ederim :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.