Mini Alış Veriş !



Selamlar, herkese yeniden merhabalar !
Biliyorum arayı çok uzun tuttum. Fakat o kadar yoğun bir dönemden geçiyorum ki anlatamam ! Okula başlamam ayrı bir olay, okuldakilerle uğraşmam ayrı bir olay ! Üniversite cidden çok farklı bir dünya, ben bunu bir kez daha görmüş oldum. Geçen sene de gitmeme rağmen, bu sene geçen seneye nazaran daha ağır geçiyor diyebilirim. Şimdiden projelere başladık.

Neyse ben bunlarla uğraşırken, yazılarımı bir stok yapmaya karar verdim. Açılışı da bu mini alış veriş yazımla yapmak istedim. 

Okuldan vakit bulur bulmaz, hemen ilk işim Watsons`a gitmek oldu. Son bir kaç haftadır, makyaj temizleyicisi almak istiyordum vakit bulamamıştım. İlk işim makyaj çıkarıcısı oldu. Şansıma da küçük boyları olan özel seriyi gördüm. Yanında ise Garnier`ın All in One`ı kullanmak istiyordum. Deneme fırsatını görünce hemen almalıyım dedim. 
İkisi ise ayrı ayrı alındığın da 13 lira gibi bir fiyata gelirken, birlikte ise 9 lira gibi komik bir fiyata aldım.
Gelir gelmez eve, gecenin iki buçuğu bile olsa maskesini denedim. Ve ilk izlenim olarak : Cildim Nefes ALDI ! Bunu aşırı aşırı hissedebilmenin mutluluğu tarif edilemez.
Makyaj temizleyicisi ile ilgili yazımı daha önce şurada yazdım. Linke tıklayıp hakkındaki detaylı yazıya ulaşabilirsiniz.

Bir diğer alış verişim ise NYC markasının Bronzer`ı oldu. Artık hepimiz bu bronzera aşina olduk desem yanlış olmaz. Bir buçuk yıldır neredeyse almak için heveslenip, her gidişim de ise hüsrana uğrayıp alamayışım beni çıldırtıyordu. Son olarak bulmayacağım diye gidip, bir tane bulunca hemen aldım. 
Marifetlerini duymayan yoktur diye düşünüyorum. Ama ben sizler için, detaylı bir inceleme yazısı yazacağım :) Fiyatı ise 8 lira. Eğer görürseniz kesinlikle ama kesinlikle alın derim. Pişman olmayacağınızın garantisini veriyorum şimdiden :)

Evet, benim de aldıklarım mini alış verişim bunlardı. Sırada ise gözüme kestirdiğim, rimeli alacağım. 
Sizler ne düşünüyorsunuz ? Neler önerirsiniz bana, neler almalıyım ? 
Çok öpüyorum! 
Sevgiler..
B.
Mini Alış Veriş ! Mini Alış Veriş ! Reviewed by Miss B. on Ekim 10, 2015 Rating: 5

4 yorum:

  1. garnierin maskesini yıllardır kullanıyorum çok da memnunum canım maske olarak harika :) senin de yorumunu bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begendiginize cok sevindim ! Umarim bende sizin gibi memnun kalirim :) guzel yorumunuz icin tesekkur ederim :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.