Sigma Night Life by Camila Coelho Koleksiyonu Tanıtımı


Günaydın kızlar !

Bugün sabah kalkıp geçen günlerde instagrama attığım Sigma fotoğrafını sevgili, Camila ve Eşi beğenince; mutluluktan yerimde duramadım ve hemen kalkıp bu mutlu haberi sizlerle paylaşıp daha da detaylandırmak istedim !

Bizim çok sevdiğmiz, fırçalarıyla gönüllerimize taht kurmuş Sigma Beauty, şimdi ise Blogger&Youtuber olan Camila Coelho ile işbirliği yaparak, Night Life adlı koleksiyonunu geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkardı.

Toplamda 7 parçadan oluşan sette :

-12 li palet
-ruj
-dudak kalemi ve çift taraflı eyeliner
-aydınlatıcı
-bronzer
-allık
-5`Li fırça seti bulunuyor.

Bununla birlikte ismi ile uyumlu olması için her ne kadar içeriği, gece koleksiyonu olsa da, bu renklerle gündüz makyajı da kolay yapılabiliyor. Aynı şekilde ismiyle uyumlu olması için, dış görünüşünüde değiştiren Camila, koleksiyonu bir kez daha sevdirdi.

Aslında bu yazıyı sizlere yazmak istemedim. Video ve yazısı olduğu için. Fakat, almak isteyip de dil yüzünden problem yaşayanlara yardım etmek için yazayım dedim.
Buyrun videosu:


Buyrun bu da yazısı:


Sıra geldi koleksiyonu yakından incelemeye :

Not: Fotoğraflar bana ait değildir.
Not:İçerik Camila Coelho`nun internet ve Youtube adresinden elde edilmiştir.


İlk olarak paletten başlamak istedim. Zira biz bayanların far paletlerine karşı ayrı bir zaafı var. Bu palet ise gayet çantaya atılacak kadar küçük, elde kavrayacak kadar büyük.
Toplam 12`renkten oluşuyor. İçerisin de 3 renk mat, diğerleri ise sedefli. İçindekilere baktığımızda, bazı farlar gayet simli -gözle görülebilecek boyda iken - bazıları ise gayet hoş ışıltılar barındırıyor.
Böyle olmasının en büyük özelliği ise adı üstünde gece makyajı olması. Diğer ışıltılı renkler ise gayet günlük kullanıma uygun.
Ayrıca Camila, herkesin evinde bir tane mat siyah rengin bulunması gerektiğine inanıyor. Bu yüzden bizleri düşünüp, paletine de eklemeyi unutmamış.
Fiyat : 39 $



Yotube videosun da ise, yaptığı göz makyajı.


Sıra geldi allık ve bronzera. Bana göre her tene yakışacak, sağlıklı gösterecek renklerden biri tabi ki de Şeftali tonlu allıklar.
Cildi daha diri ve sağlıklı gösterdikleri için, her zaman vazgeçilmezim benim.
Aynı şekilde Camila`yı takip edenler bilir; bu renk allığı ne kadar çok sevdiğini...
Kremsi yapıda olup, bol pigmentasyonlu allığımız.
Fiyat : 12 $



Burada ise Allığın uygulanmış hali.


Bu bronzer  ise kendi ifadesiyle `turuncu alt tonu barındırmayıp, ciltte hem allı, hem bronzer olarak kullanabileceğiniz bir ürün` Kahve tonunu olabilecek en iyi form da vermeye çalışmış kendileri.
Fiyat : 12 $

Burada ise, bronzer kullanımını görüyoruz.


Gelelim belki de son zamanların en popüler olan ürününe : Aydınlatıcı !
Strobing den sonra aydınlatıcı kullanımı arttı da arttı. Camila da bizleri unutmayıp, hem gece hem gündüz kullanabileceğimiz; aynı zamanda hafif şeftali tonunu içeren, cilde uygulandığında ise ciltte doğal duran bir aydınlatıcı çıkarmış.
Aşağıda ise uygulanmış hali var.
Fiyat : 12$

Gelelim belki de en önemli ürüne ! Sigma`nın çıkardığı ilk ruj, Camila `nın koleksiyonundan oldu. Böylelikle bundan sonra diğer renklerin geleceğinin de haberini vermiş oldu :)
Fiyat : 14 $
Islak bitişli bir ruj. Nemlendirmesi orta ölçüde.


Şimdi ise gelelim Camila`yı Camila yapan şeye.
Son zamanlarda instagram fotoğraflarında, dudağındaki rengi bulabilmek için onlarca kişi yorum yapmış ama bir türlü cevap alamamıştı. Sonunda sırrı ortaya çıkarak bizlere tanıttı.
Fiyat : 9 $

Dudakları olduğundan daha dolgun gösteren, gül kurusu tonundaki lip liner, koleksiyonun gözdesi.

Koleksiyonda belki de en iyi düşünülen ürünler den biri de çift taraflı eyeliner olmasıydı.
İki renkte mat olmasına rağmen, yumuşak sürümü ve pigmentasyonu sayesinde koleksiyonun vazgeçilmez parçalarından biri oldu.
Fiyat : 11 $





Sıra geldi Sigmayı Sigma yapana...
Tabi ki de vazgeçilmez fırçalara!
5 farklı fırça bulunup; 2si yüz (ten) geri kalanı ise göz fırçaları.
Fiyat: 88$ 




Allık ve Kontür fırçası.
Açılı ucu olması nedeniyle rahatlıkla hem allık hem de kontür işleminizi yapabilirsiniz.

Aydınlatıcı ve Dar Bölgeler için Pudra fırçası

Aydınlatıcıyı başarıyla dağıtırken. Aynı zamanda göz altlarımıza yada T bölgemize transparan pudra sürerken kullanılıyor.

Göz Fırçası 1
Bu fırça ile ister kaş altlarınıza aydınlatıcı uygulayın, ister tüm göz kapağınıza farı uygulayın, isterseniz de kris bölgenize uygulayabileceğiniz çok amaçlı fırça.

Göz Fırçası 2
Karıştırma fırçası. Tüm farlarınız arasında kolay geçiş yapabilirsiniz.

Göz Fırçası 3
Kesik uçlu göz fırçası. Belkide en aranan fırça diyebiliriz. Göz altlarımız daki fırçayı dağıtmak belkide yapılabilecek en zor şeylerden biri. Aynı zamanda eyelinerınızı üst kapağınıza dağıtabilir, yada kolayca kirpik diplerinize eyeliner çekebilirsiniz.


Evet, umarım az da olsa açıklayıcı olup, sizlere bilgi verebilmişimdir. Bu arada almak isteyenlere birazdan link vereceğim, oradan alış veriş yapabilirsiniz. Aynı zamanda tam olarak emin değilim, büyük ihtimal Amerika içinde 50$ üstü alış verişler de kargo bedava.


Siz ne düşünüyorsunuz ? Beğendiniz mi ?
Yorum olarak yazarsanız çok mutlu edersiniz beni :)
İyi bayramlar ! :)






Sigma Night Life by Camila Coelho Koleksiyonu Tanıtımı Sigma Night Life by Camila Coelho Koleksiyonu Tanıtımı Reviewed by Miss B. on Eylül 25, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.