NYC Brillant Lip Balm



Selamlar ! 
Bundan tam iki ay önce yazın kavurucu sıcağında başıma güneş geçmişken ve aynı zamanda sıkıntıdan patlamışken, Watsons`a uğrayıp, bir kaç parça şey alıp yeni ürün denemek istedim.
Genelde lip balmlar için, yaz-kış kullanın dendiği için, ilk önce tercihim lip balmlarından yana oldu.
Didim Watsons küçük ama bol ürünü olması nedeniyle beni sevindirse de, maalesef yazın kaynar sıcağında klimalara rağmen neredeyse %80 i eriyen rujlarla yada lipbalmlarla dolmuştu. :(
Artık en son seçenek ve denemek istediklerimden NYC markasının Apple Brillant Lip Balmı ile tanıştım. İki farklı renk seçeneği arasında, esmer olduğum için karamel rengini seçtim. 
İki katmandan oluşan lip balmımız, dış katmanda renk veren ruj-lipbalm karışımı, içinde ise renksiz lip balmı bulunmakta.
Gerek paketlenme gerek şekil şemal konusunda bayıla bayıla aldığım bu ürün, jelatinini açıp kapağını kaldırmamla kokusundan midemi kaldırdı.
Ben hayatımda bu kadar çirkin kokan bir ürünle karşılaşmamıştım !
Eğer koku hassasiyetiniz varsa, kesinlikle ama kesinlikle almayın ! 


Kokusu adeta limonlu-elmalı bulaşık deterjanı kokuyor !
O kadar keskin bir kokusu var ki, sürdükten sonra geçer dedim. Olamadı yapıştı kokusu resmen. Buram buram kokuyor. Sonra, azıcık süre bekledikten sonra ağzınızda acı bir tat bırakıyor. Resmen psikolojimle oynadı diyebilirim. :D
Sanki deterjan yemişim gibi hissettim. Yetmedi mide bulantısından kurtulamadım. 
Hepsi bundan oluşmuyor tabiki de. Az da olsa renk verir dediğim ürün tamamen renksiz çıktı. Sadece parıltısı var o kadar. Nemlendirmesi ise orta ile zayıf arasında. 
Gerçi ben bunu alır almaz, kokusuna bakmadan alıp, `Dudak kalemlerimin üzerine sürer ruj etkisi veririm.` diyerek almıştım ama, kokudan sonra onu yapabileceğimi zannetmiyorum.


Kalıcılık kısmına maalesef değinemeyeceğim, denedikten sonra fazla bekletmeden silmek zorunluluğunda kaldım.
Severek aldığım ama başka kullanamadığım bu ürünü arkadaşıma vereceğim galiba, ya da çöpe gidecek :(
Ürün 6 lira unutmadan belirteyim :)
Kullananlar oldu mu ? Nasıl beğendiniz mi ? Bu koku problemi bir tek bende mi var ? 
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler ! 

  • Sevgiler <3 ...
NYC Brillant Lip Balm NYC Brillant Lip Balm Reviewed by Miss B. on Eylül 22, 2015 Rating: 5

4 yorum:

  1. oldukça güzel gözüküyor bir de :( benim de kokulara karşı hassasiyetim çok fazla sırf bu yüzden dudak ürünlerini çok nadir kullanabiliyorum. alınmayacaklar listesinde dış görünüşüne aldanmayacağım kesinlikle :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de dis guzelligine vuruldum maaalesef :( Dayanayim, dayanayim diyorum yok olmuyor en fazla 15 dakika sonra mide bulantisi :( onun yerine canim benim , sekil olarak ayni ama marka olarak flormar`in lip balmi var. Beyaz dis gorunusu. Onlardan kullanabilirsin. 7 lira galiba fiyatida :)

      Sil
  2. kokulara bende çok takıntılıyım. lipbalm kullanmayı alışkanlık haline getirmesemde bunu öğrendiğim iyi oldu,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek her zaman gorevim ! Koku hassasiyeti olanlar icin ozellikle soylemek istedim :) asil ben tesekkur ederim yorum icin :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.