2015 Jean Trendleri


Son dönemler de başımı bir konuya taktım ki, bundan kurtulamadım. Durmadan araştırma en iyisini bulma ve üzerim de en güzelini duranı almalıyım, diye paraladım durdum kendimi resmen. Neyden bahsettiğimi çok iyi biliyorsunuz. Tabiki dee : JEANler ! 

O kadar çok çeşidi var ki, hangisi hangisine nereye derken bakmışınız ki eliniz bomboş dönmüşünüz. Siz de benim gibi boyunuza, kilonuza, bacak modelinizi bilerek araştırırsanız sanıyorum ki en iyisini bulacağınıza eminim.

Fakat sizler için, geniş çaplı bir 2015 trendini getirdim. İçinde bana uygun olanları, favori olanları söyleyeceğim. Hem de sizin aklınızda kalanları gidermeye çalışacağım.

Yırtık Jeanler


Neredeyse benim alışamadığım, kendime uygunu bulamadığım bu jeanler bu sene de yükselişte. Ne model kotunuz olursa olsun, küçüklü büyüklü yırtık jeanleri görmek mümkün.
Sadece kotlar da değil her yerde bunu uygulayabilirsiniz. Ceketler, gömlekler, pantalonlar...

Yüksek Bel Jeanler


İster ispanyol paça ister skinny olsun. Bu sene yüksek belleri her model de göreceğiz. 90`lara geri döneceğimiz bu model ise bu sene çok sevildi.
Açıkçası benim de, vazgeçilmezlerimden oldu. Üç yıl önce annemle kavga ederken, şimdi bayıla bayıla almama ne demeli ? :)

Boyfriend and Mom Jean


Geçenler de Duygu Özaslan`ın videosunda görmemle, bakıp beni kendine aşık eden Mom jean modeline eminim siz de bayılacaksınız.
Yüksek bel ve rahatlığın birleştiği bu modeller, tasarımcılar için ilgi odağı oldu.
Günlük olarak hem spor hem de şık olabilirsiniz. 

Salopetler


Bana çocukluğumu hatırlatan bu salopetler (tulumlar) bu sene yükselişte. Gencinden yaşlısına kadar herkesin üzerinde görebilirsiniz.
Tek yapmanız gereken şey istediğiniz modelden bir tane kapmak! 

Skinny Jean


Modası belkide geçmeyecek jean türlerimden biri bana göre. Kaç yıldır piyasada ve hala devam etmekte. Tabi bunlar da içlerinde ayrılıyor. Bacak şekliniz burada çok önemli. Ona göre kotunuzu seçmeniz sizin için çok daha iyi olacaktır.

Soft Renkler


Renkli kot furyası hala devam edenlerden sadece biri. Bu sefer neon renkler gibi göz alan renkler yerine soft renkler ön planda. Uçuk yeşiller maviler raflarda sizleri bekliyor olacak.

Tie Dye Jean


Batik ( Tie Dye ) modeli ise bu sene kendini daha ön planda tutmakta. Büyük ve karışık desenler, bu senenin vazgeçilmezleri arasında. Sadece bununla da kalmayıp, bu baskıları gömleklerimiz de görmeye devam edeceğiz.

İşte bu senenin modelleri bunlar. Benim aklım ise hala mom jeans de kaldı. Aynı zamanda yüksek bellileri de toplamaya devam edeceğim. İsterseniz bundan sonraki yazımda kot ile yapılan bu seneki kombinleri sizlerle paylaşabilirim. Eğer bu yazıyı hazırlamamı iseterseniz yorum olarak bırakınız :))

Siz neleri beğendiniz ? Sevmedikleriniz var mı ?

Hepinize çok teşekkür ederim :) Kendinize iyi bakın :)
Sevgiler ....
Not: Resimler bana ait değildir.
2015 Jean Trendleri 2015 Jean Trendleri Reviewed by Miss B. on Eylül 19, 2015 Rating: 5

2 yorum:

  1. çok güzel parçalar var :) güzel seçimleri bir araya toplamışssın canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim! Olabildigince guzel olanlari bir araya getirmeyr calistim ! Begenmene cok sevindim !! :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.