Sophia Webster `ın Barbie Koleksiyonu

 Selam bebeksiler ! 
Her kadın gibi yada kız gibi yani kibarca bayan olarak, ben de bir ayakkabıkoliğim. Hatta o kadar kafaya takmış durumdayım ki, ilk üniversiteden mezun olup iş bulduğum da ilk maaşımı tamamen ayakkabı ve kozmetiğe yatırmak istiyorum. Bu kadar da takıntılı olmasını istediğim hayalim var neyse.. Asıl konumuz benim gibi takıntılı bir insanın bu kadar çeşit ayakkabı modeli bilmesine ragmen, bir isim duyduğunda dumur olması, Sophia Webster gibi.
Yahu kim bu, tasarım falan derken baya ünlü biri olmalı dedim. Şimdi fotoğrafını aşağıya koyunca `aaa biliyorum bunu ` diyeceksiniz. Eğer zaten biliyorsanız, bir şey demeyin ve beni cahilliğimle baş başa bırakın :(
O zaman benim gibi bilmeyen/hatırlamayanlara gelsin fotografım..


İşte meğersem böyle ecişli bücüşlü, kelebekli böcekli ayakkabıları tasarlayan ablamızmış kendisi.
Açıkçası ayakkabılara tek kelime ile HAYRANIM ! 
Hemen üzülmüyoruz tabiiiikide ! Çünkü bu ayakkabıların tıpkısının aynısını yapan, `Aaa cidden sahte mi bu ? Yok artıkkkkk` dedirticek bir site biliyorum. Şimdi yazmayacağım yazıyı sonuna kadar okuyun diye :) 

Madem bu kadar ablamızı yazdık ben kısaca kendisinin kim olduğunu `askmoda` dan alıntı yaparak paylaşayım.
NOT: FOTOĞRAFLAR BANA AİT DEĞİLDİR !



Royal College of Art’da ayakkabı üzerine uzmanlaşmak için yüksek lisans eğitimini tamamlamış olanSophia Webster, unutulmaz bir marka yaratmak için kollarını sıvamıştır. Ayakkabı tasarımcısı Nicholas Kirkwood’un asistanlığını ve moda vizyonerliğini yapmış, bir dizi ayakkabı ve çanta koleksiyonu oluşturmuştur. Bir sene sonra ileri teknoloji olan flamingo, kelebek süslemeli tasarımlarıyla British Fashion Counsil tarafından "Yeni Jenerasyon” ödülünü almış ve birçok moda dergisine konuk olmuştur . Perakende alanında büyük bir isim olarak kendisini ve markasını duyurmuştur. Sadece iki çalışanı olmasına rağmen, Webster tasarımları 2013’te büyük ciro yapmıştır. 
Aşağıdakiler de Beyonce, Rihanna ve Rita Ora gibi şarkıcıların ayaklarında çok gördüğümüz modeller.














Göz bebeğim, favorim olan ayakkabı ! 



Evettt, eğer ben bu modelleri çok beğendim derseniz, orjinal fiyatları 1.500 tl den başlıyor. Buyrun bu da kolaylıkla alış veriş yapacağınız site Askmoda/Sophia Webster

Ay içim kurudu, bir kim olduğuna bakayım dedim ardı arkası kesilmedi. Güya size direk koleksiyonu tanıtacaktım neyse, gelelim bu koleksiyona...

Tam tamına 9 parçadan oluşacak olan bu koleksiyonun adı, Barbie. Hem bizlere hem de yavrucaklarımıza özel olarak düşünülmüş. Bakalım neler var :



NOT : AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFLAR VOGUE UK DERGİSİNDEN ALINMIŞTIR.
ORJİNAL SAYFA İÇİN : VOGUE UK TIKLAYIN


 Speechbubble flat, £295

Adele, £150


Chiara, £440
Riko, £320
Leah, £395
Tyra, £395
Mini Adele, £80

Mini Chiara, £150

Mini Speechbubble, £150

Evet efendimm, ayakkabılarımız ve fiyatlarımız böyle. Eğer alacak olanlar varsa, onlara fikir olmuş olur.
Eğer orjinal olmasın bizim olsun derseniz, buyrun size bahsettiğim site :)
http://www.nastydress.com/
Bu da bir örnek
http://www.nastydress.com/pg/1735.html

Ben alış veriş yapmadım fakat sevdiğim ve yorumlarına güvendiğim Londradabirturkkizi alış veriş yapmış, linkini verdiğim ayakkabıyı da almış merak edenler buraya tıklayarak videoyu izleyebilirler :)

Ay valla çok yoruldum, desem yeridir. Bu arada bu yazı bir Cosmopolitan bir de benim blogum da mevcut ;))
Şaka bir yana saate baktım da şun gecenin ikisi olmuş. Daha fazla sizi de yormayayım, uyumaya gideyim. Çok öptüm :*
Sizler için bu kadar yazdım, yorumlarınızı alırım o zaman :)
Sophia Webster `ın Barbie Koleksiyonu Sophia Webster `ın Barbie Koleksiyonu Reviewed by Miss B. on Ağustos 21, 2015 Rating: 5

2 yorum:

  1. Allah'ımm onlar ne tatlı şeyler öyle.İlk defa görüyorum sen olmasan hem bu cicili bicili şeyleri göremeyeceğim,hem de çakmalarını alamayacağım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay tesekkur ederim :) bu yorumu gorunce daha cok yazasim geldi :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.