Orkide Kozmetik Firması ile Tanıştınız Mı ? ( Düzenlendi)


Selam bebeksi güzeller !
Bugünkü yazım aslında bir düzeltme yazısı olacak. 
Daha önceleri bir yazıyı yazdıktan sonra, ikinci kez yazmam dememe rağmen. Bugün bu sözümü çiğnemiş bulunuyorum.
Neyse lafı fazla uzatmadan biraz ayrıntılı anlatacağım. Yanlışım olursa, tekrar tekrar düzeltin beni :)

Orkide Kozmetik ile ben yanlış hatırlamıyorsam, Mayıs aylarında tanıştım. Arkadaşım aracılığı ile oldu. Kendisinin yakını, bu ürünlerin satışından sorumlu olduğunu, kendisine bir kaç parça ürün verdiğini söyleyince ben de kaptım hemen bir kaç parça ürün. 
İlk zamanlar aslında güvenmiyordum. Kullanayım mı kullanmayayım mı diye. Fakat, sonra bu işi bilir kişiden ögrenmek gerekli dedim ve Orkide Kozmetiğin e-mail adresine bir mail attım. Kısaca içeriği ise, kullanmak istediğimi fakat  ürünün nereden geldiğini, kendisi hakkında kısa bir bilgi istemiştim. Tabi ben zannediyorum bana geri dönmeyecekler diye. Dedim demesine de ertesi günü direk, sorularımı açıklayıcı bir şekilde cevapladılar. Fakat, bir karışıklık olmuş e-mail de. Ben sizlere, Rus meşeili olduğunu yazmışım. Sağolsunlar, bu yanlış bilgilendirmemi hemen düzelttiler. Eee bana da düzeltmek düşer öyle değil mi ? :)
Orkide Kozmetik, Rus orjinli bir firma değil; yaklaşık 30 farklı ülkeye ürün ihraç eden, tamamen yerli sermayeli bir Türk firmasıdır. Aynı zamanda üretimlerinin bir çoğunu ihraç ettikleri için, Türkiye deki satışı sınırlıymış. 
Bir de bir çok ülkeye satış yaptıkları için, bir çok dilde katalogları bulunmakta :) 

Evet, ben daha önceki yazımda Rus firması olduğunu söylemekle küçük bir hata yapmışım ama bu yazıdan sonra, hatamı düzelttiğime inanıyorum. :)

Eklemek istediğim bir diğer nokta ise, diğer firmalar gibi Bloggerları küçümsemeyip, sizin her söylediginizi dinliyorlar. En önem verdiğim, paylaşmak istediğim nokta buydu. Eğer sizin de aklınızda kalanlar olursa, tam bilgi almak için 
www.orkidecosmetics.com dan yetkili kişilere ulaşabilirsiniz :)


Umarım, sizlere yardımcı olmuşumdur. Olabildiğince anlatmaya çalıştım. Siz ne düsünüyorsunuz ? :) 





Orkide Kozmetik Firması ile Tanıştınız Mı ? ( Düzenlendi) Orkide Kozmetik Firması ile Tanıştınız Mı ? ( Düzenlendi) Reviewed by Miss B. on Ağustos 26, 2015 Rating: 5

4 yorum:

  1. Yerli firma görünce daha bir mutlu oluyorum.
    Umarım en kısa zamanda ürünlerini kullanmak ve tanımak kısmet olur.
    Tanıtım için teşekkürler... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cok mutlu ve daha guvende oluyorum :) umarim firma bizi sevindirir urunleriyle :) Kalitesi ve yapisini cok merak ediyorum :) ne demek daha bu tarz yazilarim gelecek :)

      Sil
  2. blog keşif etkinliğinden geliyorum bloğunu beğendim ve takibe aldım bana da beklerim :D http://blogbakkali.blogspot.com.tr/ blogger eklentiler ve ipuçları paylaşıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim bende geri donecegim kisa zamanda :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.