MAC Viva Glam Nicki ve Wet n Wild Pinkerbell Ruju #2



  Herkese merhabalar ! Bu aralar bloguma girip özen göstermeye çalıssam da, sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki, final dönemindeyim. Artık şu finallerimi bitirip, aklımdaki güzel projeleri uygulamak istiyorum. Konumuza gelecek olursak, bu bir, muadil yazısı olacak. Sizler için daha önceden araştırma yaptığımı ve emin olduğum ürünleri yazacağımı söyelemiştim. Hazır elime güzel muadil ürün geçti sizler için yazayım dedim. Beni okuyanlar takip edenler bilir, bu blog da high end markaları yazmak yerine (hemen hemen her gün) onun yerine uygun fiyatlı fakat kaliteyi bozmayan ürünleri yazdığımı ve sevdiğimi bilirler. Ben de sizlere bu çizgimi bozmamak için, böyle muadil ürünlerle karşınıza çıkıyorum. Daha doğrusu bu seriye katılıyorum. Eğer beğeniyorsanız ve bu tarz yazılarımın gelmesini istiyorsanız, lütfen yorum bırakın ki ben de yazılarımı şekillendirebileyim.

Asıl konumuza gelecek olursak, dünyaca ünlü kozmetik markası MAC, Hip Hop `un divası ile ( bana göre diva değil :) ) birleşerek, yeni bir ruj çıkardı. Hatta seri olarak devam etti 1-2 diye. Ardından yapılan açıklamaya göre ise elde edilen gelirler AIDS ve HIV den etilenen kadın, çocuk, erkek kısaca bu tür hastalığa yakalananlara yardım amaçlı olduğunu belirttiler. Rujlara sahip olmak isterseniz, MAC`in internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Fiyatı ise 55 lira ve sınırlı sayıda.


İşte bu rujumuz Nicki Minaj `ı resmen yansıtmış deli dolu renklerle ruju piyasaya sürüldü ve bir çok kişi tarafından popüler hale geldi. Ben, diğer yabancı bloggerlar ve vloggerlar bunu fark etmiş ki hemen piyasa da buna benzer bir ürün var mı diye etrafı talan etmiş ve sonun da tıpkısının aynısını bulmuşlar. O rujumuz ise nerdeyse her Gratis`e girdiğimiz de standına bir kez uğrayıp rujlarını denemeden geçmediğimiz Wet n Wild markası ! Evet, neredeyse 10 lira gibi bir fiyatı olan rujumuz, Mac`in aynısı.

Yaz için çok şık ve güzel duracağını düşünüyorum. Hem de sınırlı sayıda değil :) Wet n Wild rujların daha önce incelemesini yapmıştım. O yüzden tekrar yazıp sizi sıkmak istemediğim için yazmadım. Siz ne düşünüyorsunuz ? Kendinize iyi bakın, sevgiler....



NOT : FOTOĞRAFLAR BANA AİT DEĞİLDİR !


MAC Viva Glam Nicki ve Wet n Wild Pinkerbell Ruju #2 MAC Viva Glam Nicki ve Wet n Wild Pinkerbell Ruju #2 Reviewed by Miss B. on Haziran 11, 2015 Rating: 5

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.