Otacı %100 Doğal Gül Suyu








  Herkese merhaba! Bugünkü yazımda sizlere, anneannelerimizin güzellik sırrını anlatacağım. Anneanneme ne zaman gidersem gideyim, ona güzellik hakkında sorular sorar, sonra da onları bir kenarda köşede beynime yerleştirirdim. Gerçekten haklı olduğunu, maalesef yaşadığım küçük talihsiz tecrübelerle ögrenmem, beni doğallığa yöneltti. Zar zor inanma dönemini bitirdikten sonra, uygulamaya başladım. O zaman bu sırrı sizlerle paylaşıp ardından toniğime geçiyorum. Cildinizi güzelce yıkayıp temizleyi, ardından tonikleyip ve en son nemlendirin. Cildinizin ihtiyacı bu, fazlasına gerek yok. Bende Gratis`e gidip, Otacı`nın bu güzel ürünüyle tanıştım. İlk başlarda inanmadım doğal olduğuna fakat araştırınca doğal olduğuna inandım. Bu aralar biliyorsunuz ki, ülkemizde bu tarz ürünlerde oyunları çok oynadıklarından, insan gönül rahatlığı ile alamıyor. Araştırmalarımın sonucunda ögrendim ki:
-Gül suyu, buram buram gül kokmaz. Gül kokusu az olanı, daha doğaldır. İçinde esans yoktur.
-Pembe renkli olmaz. Renksizdir.
-Hafif ekşimsi bir koku duyabilirsiniz. Korkmayın bozulmuş değildir. Bem öyle yapa yapa 4 şişe attım. Doluydu hepsi :(
-Fiyat olarak genelde 7 lira üstüdür. 2 lira olanlar gül suyu değildir.
-Buz dolabında saklanması gerekir. Oda sıcaklığında bozulur.

Bu bilgiler dahilinde, adı sanı duyulmuş markaları tercih ederek doğru gül suyuna ulaşabilirsiniz sizde, benim gibi. Bende bu ürünü Otacıdan yana kullandım. Yapısı, kokusu tam aradığım, istediğimdendi. Bende her akşam yatmadan önce, cildimi güzelce temizleyip, bir parça pamuğa gül suyundan döküp, yüzümü, boyunumu siliyordum. Düzenli kullanım ile, cildimin nemlediğini, pamuk gibi olduğunu hissettim. Aynı zamanda yavaştan lekelerimi kaldırdığını, her gün sabah aynaya baktığımda, aydınlanmış bir cilt ile güne başlamak bana özgüven veriyordu. Anladım ki tercihimi doğru yerden kullanmışım. Cilt yapım yağlı olması ile, beni ilk başta tedirğin etse de sonradan faydasını görünce derin bir oh çektim. Genelde her cilde uygun olan bu ürünü, herkes kullanabilir. Unutmayın doğal yapraklardan damıtılarak yapıldığı için, yüzünüze kullanmadan önce elinizde test edin ki alerjik bir durumunuz varsa önlemiş olursunuz. Baştan size söyleyeyim. Her yaşa her zaman rahatlıkla kullanılan bu tonik, Gratiste 10 lira. İndirim zamanında çok daha uygun bir fiyata, alabilirsiniz. Kendinize çok güzel ve cici bakın, çok öptüm hepinizi :* <3
Otacı %100 Doğal Gül Suyu Otacı %100 Doğal Gül Suyu Reviewed by Miss B. on Nisan 25, 2015 Rating: 5

5 yorum:

  1. Gül suyu inanılmaz bir mucize !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle ! İyi ki kullanmışım diyorum. :)

      Sil
  2. Çok severim hem doğal hem etkili :)

    YanıtlaSil
  3. Dogal olan her sey guzel oluyor bea :)

    YanıtlaSil
  4. Bu arada benim yüzüm hem çok yağlı hem de yüzümde sivilce ve lekeler var. Sivilceyi geçirme olasılığı var mı acaba? Gerçekten gitmediğim doktor kalmadı.Ve hala da geçmedi buda beni çok rahatsız ediyor. Gratiste hala fiyatı aynı mı?

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.