Neutrogena Deep Clean Make Up Remover

Kadınlar Günü Alış Verişim de fiyatını yazmıştım.
Fotoğraf benim değil.

 Herkese merhabalar. Bugün sizlere kadınlar günün den aldığım bir ürünü anlatmak istiyorum. Açıkçası iki ay kadar zeytin yağı ile makyajımı zorlanmadan çıkardığım için aynı bu şekilde bir ürün almak istedim. Aradım taradım, her yere baktım. Kadınlar günü malum gün. Her yer bomboş olunca ben de parfümeriden gidip aldım. Baktım fiyatı da gayet uygun. Arkasında yazılanlar da kafama yatınca direk aldım. Yeni ürün olduğu yazıyor fakat 2013 yılından beri satıştaymış. Neyse laf ederdim de, şu an işim ürün tanıtmak.
Herkes bilir benim Neutrogena aşığı olduğumu. Yüz temizleme denildiği zaman fiyat-performansa göre gayet kaliteli ürünler sergilediği için, vazgeçemediğim bir marka haline gelmiştir. Nerede ise tüm yüz temizleme jellerini, toniklerini kullanmışımdır. Durum böyle olunca make up remover denildiği zaman, aklıma yine Neutrogena geliyor. Bir de annemle bizim şöyle bir takıntımız var. Eğer temizleme sütü almazsak makyajı çıkaracağına inanmadığımız için, o parayı sokağa attığımıza inanıp boşu boşuna üzülürüz. Sevdiğimiz ve favori yapmamızın nedenlerinden biri de cildi güzel temizledikten sonra nemlendirmesi. Diğer sıvı olanlara göre daha çıkarma performansı yüksek olması.
Peki nasıl bir ürün ? buna gel artık dediğinizi duyar gibiyim. O zaman ürünümü sizlere takdim ediyorum. Yapısından başlamak gerekirse, diğer temizleme sütlerine göre gayet sıvı, az biraz daha katı olmasını isterdim pamukta durabilmesi için. Yağlı bir özelliğe sahip değil. Bu da benim en en en sevdiğim durumlardan biri. Eğer eyelinerınızı yanlış çekip düzeltmek istediğiniz zaman, yağlı olanlarda genelde kuruduktan sonra üzerine eyeliner çekemezken, bu temizleme sütünde istediğiniz gibi düzeltme yapabiliyorsunuz. Yağlı olmadığı için, cildinizde ağırlık hissetmiyorsunuz. Farları gayet zorlanmadan, hafif dokunuşlarla çıkarırken, eyeliner da ise üzerinde biraz bekletip ardından hafif hafif silmeyi öneririm. Ben deki eyeliner bu arada Maybelline jel eyeliner. Üzerinde yazdığı gibi suya dayanıklı rimeli bile zorlanmadan çıkarır, diyemiyorum fakat kirpik üzerinde beklettiğiniz zaman, yada bir kaç kez üzerinden geçtiğinizde rimeli çıkarıyor. Dikkat edilmesi gereken bir konu ise göz içine kaçırmamanız gerektiği. Ben yaşadım iki kere, gözüm de böyle acı hissetmedim daha önce ne kadar hemen suyla yıkasanız bile. Unutmadan konusu açılmışken söyleyeyim. Annemin cildi bana göre daha hassas olduğu için (kuru, ince deriye sahip) göz kapağını temizlerken içine kaçırmasa bile yanma yapıp tepki gösterdi. Ben böyle bir durumla karşılaşmadım fakat eğer hassas bir cildiniz varsa almanızı kesinlikle önermem. Sağlık bu her şeyden önemli sonuçta. Eklemek istediğim şeylerden biri de temizledikten sonra yıkamaya gerek kalmayıp, hafiften nemlendirmesi. Son olarak da fiyatı diğer temizleme sütlerine göre gayet uygun fiyatta olması.
Özellikleri bunlar. Aklıma gelenler de bu kadar. Umarım yazımı beğenirsiniz. Gelecek hafta bu zamanlar sizlere Dermokil maskemi anlatacağım. Bundan sonraki yazımda ise görüşmek üzere kendinize güzel bakın. -.-

Neutrogena Deep Clean Make Up Remover Neutrogena Deep Clean Make Up Remover Reviewed by Miss B. on Mart 19, 2015 Rating: 5

4 yorum:

  1. bilgilendirmenden dolayı teşekkürler.samimi bir tanıtım olmuş bu konuda da ayrıca tebrikler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) beni çok mutlu ettiniz :)

      Sil
  2. looks like a amazing product :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    YanıtlaSil
  3. canım benim çok teşekkür ederim :) tabi kide blogunuza gelirim :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.