Clean & Clear 3'ü 1 Arada Temizleme Jeli


  Herkese merhaba! Biliyorum uzun zamandır yazı yazamadım. Nedeni ise vizelerin gelmesi ve projelerin birikmesiydi. Siz den kısa süreli uzak kalacağım bu zamanlar şimdiden affola ! :(

  Oturdum bugün neyi tanıtsam dedim ve sonun da elimin altın da olan, her gün bayılarak kullandığım yüz jelini -bana göre maskesini- anlatayım dedim. Aldığımdan beri her gün kullanmam yüzümü incelemem yazıyı yazmak için yeterli olacaktır. O zaman başlayalım !

  Ben bu ürünü bir ara Gratisten  %40 günün den aldım. O gün sadece yüz temizleme jellerine indirim olunca kaçırmak istemedim tabisi. Aklımda loreal yüz pedleri ile satılan jel vardı. Hatta inceleyim bakayım derken biri kapağını -nasıl başardıysa !- açık koymuş, stand pert tabi. Ellerim jel için de kalmaz mı ? Hemen görevliye gidersin çatarsın, uyarırsın sonrada sana paşa paşa iyi davranırlar. Aslında onlara da kızmamak lazım suç bunu yapan dikkatsizler de. Gözüme uygun fiyatıyla çarpan bu ürünü direk aldım. Arkam dan gelen görevlide iyi seçim yaptığımı söyleyince, gönül rahatlığıyla aldım. İlk kullanımım yüzümü bol su ile yıkayıp ardından elime küçük miktar sıkıyorum üründen. Sonra yüzüme güzelce dağıtıyorum, göz çevresi hariç. Bir bakıyorum aynaya ne göreyim ? - Tabi kide yüzüm de adeta maske görünümünde jel var. Aslın da tam jelde diyemeyiz, krem kıvamın da olduğu için. Maske gibi kapladığı için cildinizi, hemen su ile yıkamak yerine yarım saniye bekletin. Ardından soğuk su ile cildinizi temizleyin. Unutmadan şunu söyleyeyim, Watsons da çalışan güzellik uzmanı bana '' Cildini eğer soğuk su ile yıkarsan, cildin hemen yağlanmaz, kan akışı hızlanır, daha sağlıklı bir görünüme kavuşursun.'' demişti. Ben de ondan yüzümü soğuk su ile yıkamayı ihmal etmiyorum. Yıkanır yıkanmaz, cildinizin ferahladığını, hava aldığını hafiflediğini hissedeceksiniz. Cildinizdeki tüm makyajı çıkardığı için favori bir ürünüm oldu. Biterse hiç düşünmeden gidip alacaklarım arasında diyebilirim. Peki yazdıkları gerçekten doğru mu diye bana sorarsanız kısaca açıklayayım hemen :
- Benim cilt tipim normal, T bölgem aşırı yağlı. Yazın özellikle acısını çok çektiğim için, parlamayan ürünler tercih ettiğim den, eskiyle şimdiyi kıyaslarsak arasında dağlar kadar fark var. Şu an gayet yanaklarım gibi, normal. Eskiye nazaran neredeyse hiç yağ yok. Burnumun üzeride ki siyah noktalar aktif olmasına rağmen, eskiye göre biraz azaldı. Cildim aşırı sivilce yaptı bir ara stresten dolayı, hala belli bir kısmı devam etmesine rağmen kızarıklığını ve sivilcelerin sönmesine yardımcı oldu. 

 


Kullandıktan sonra cildiniz kuruyabilir, güzel bir nemlendirici ile nemlendirmeyi unutmayınız. Umarım benim aldığım bu pozitif etkileri sizde görürsünüz. Ocaktan beri kullanıyorum, sonuç bu. Aynı zaman da büyük paket olduğu için uzun ömürlü, fiyatı normal de 13 lira gibi bir şey fakat indirim varsa, hiç düşünmeden gidip alın kullanın derim. Hassas ciltler hemen alsın kullansın diyemeyeceğim, oradaki güzellik uzmanlarına sorarak bilgi sahibi olabilirler. 
Not: indirim den 6.25 tl ye aldım.

Clean & Clear 3'ü 1 Arada Temizleme Jeli Clean & Clear 3'ü 1 Arada Temizleme Jeli Reviewed by Miss B. on Mart 26, 2015 Rating: 5

6 yorum:

  1. canımmm leydimm=))
    olur öyle şeyler hayat mücadelsi diyelim...en kısa zmaanda gratise gidicem bende temizleme jeli arıyodum bana da olur mu ki bu benim cildim T şekilde yağlanıyo birazda sivilce problemim var ama=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş görün için teşekkür ederim güzelim :) Tabi kide olur, siz yinede bayana sorun ama benim anladığıma göre ikimizin cilt tipi birbirine benzer ben memnun kaldıysam sizde kalacaksınız eminim :)

      Sil
  2. Ablacığım kayıdın üzerinden uzun zaman geçmiş ama olsun, hala kullanıyorsundur bence. Ben bizzat bu temizleyiciyi bir yılı aşkın sürede kullandım ve gayet iyi gelmişti ; ta ki içerisinde 'Parabengiller' sülalesini görene dek. Direk çöpe attım. Haberin olsun yani. Temizleyici çok başarılı fakat içeriğinin o kadar iyi olduğu söylenemez :(

    YanıtlaSil
  3. Bende bu ürünü dün gratis indiriminden aldım. Cildim karma ve siyah nokta problemim çok. Üründen ilk kullanımdan beri gayet memnun kaldım.ferahlatıyor ve temizlik hissi veriyor. Ayrıca parlamayı da önlediği bir gerçek. Ama hafif bi kuruluk yapıyor. Nemllendirici kullanın :) bu arada 26 yaşındayım yavaş yavaş çene ve ağız bölgemde ince kırışmalar oluşmaya başladı bu konuda tavsiye istiyorum. Avene düşünüyorum :(

    YanıtlaSil
  4. Ürünü nekadar süre yüzümüzde beklettikten sonra yikamaliyiz😊

    YanıtlaSil
  5. Nemlendirici olarak ne onerirsiniz bu urun uzerine bende de kuruluk yapti

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.