Sevgililer Gününe Nasıl Hazırlanmalıyım ??



Hepinize merhaba güzel bayanlarrrrr :) 14 Şubat a az kalmışken arkadaşlarımdan aldıgım soruları buraya toplu cevap olarak yazıyorum.Sevgililer günü herkes için ayrı bir heyecan yaratırken bayanlarda birde bunun üstüne stres ekleniyor o güne nasıl hazır olmalıyım diye.O gün için bir hafta boyunca hazırlanıp o güne şık bir şekilde karşınıza çıkmak için bunlar beyler aynı incelikleri sizden de bekliyoruz. :))O zaman sadece sevgililer günü için değilde topluca özel günler için nasıl hazırlanmalıyız yazım karşınızda aklınız da bulunsun kullanırsınız yeri ve zamanı geldiğin de :)))

Özel Güne Nasıl Hazırlanmalıyım ?


-İki gün önceden vücüt temizliğinizi yapıp vücudunuzu nemlendirin.Yumuşacık olun :)

-Saçlarınızın o gün şekil alması için önceki gün bakım kremleri ve maskeleyip saçlarınızı tazeleyin.
-Kaş,bıyık gibi istenmeyen tüyleri 1 yada 2 gün önceden alın.
-Sivilceleriniz varsa hafta başından beri limon-kahve-zeytin yağı üçlemesini kullanın.(limon sivilceleri kurutur,lekeleri azaltır yazımda da yazmıştım.Ardından kahve ile peeling yapın sivilceleriniz varsa uygulamayın.En son besleyici ve nemlendirici özelliğie sahip zetin yagı ile cildinizi besleyin.)
-Cilt bakımınızı düzenli yapıp buluşma öncesinden iki - üç gun öncesi maske uygulayın.
-Cildinizi nemli tutun !!!!!!
-Dişlerinizi fırçalayıp limon-karbonat ile ardından fırçalayarak beyazlatın.(iki günde bir)
-Elleriniz her şeyinizdir bunu unutmayın.Tırnaklarınız uzunsa güzel bir manikür yaptırın ve kremleyerek nemlendirin.Eger kısa ise kısa tırnaklar için manikür yaptırın.Önemli olan elinizin bakımlı olması tırnak uzunlugu değil.Hiç tırnağım yok derecede diyorsanız istege baglı o gün için takma tırnak kullanabilirsiniz.
-El bakımı olurda ayak bakımı olmaz mı olur ayaklarınıza güzel bir pedikür yaptırıp nemlendirin.O gün ayakkabıdan oluşabilecek koku için de ayakkabı parfümleri kullanın.10 tl civarında parfümler.
-Saç bakımı yapmayı unutmayın , eger o gün ısı işlemi uygulayacaksanız korucu kremler kullanmayı unutmayın.
-Koltuk altlarının ter nedeniyle kokmaması için özel roll on lar mevcut duştan çıktıktan hemen sonra kullanıyorsunuz.Sağlıgınız için tehlikeli oldugundan her hafta kullanmanızı önermesem de özel günler için harika.Bir hafta kadar etkisi devam ediyor.
-Dudaklarınız eger çatlak ve yara yapıp kabuk bağladıysa ilk önce lip balm ile nemlendirin ertesi gün ise dudaklarınızı ıslatın ister tuzla isterseniz kahve ile peeling yapın ardından bolca nemlendirin.Taptaze dudaklara kavuşacaksınız eminim.
-Nasıl bir saç modeli yapmak istiyorsanız önceden araştırın ve o gün geldiğinde heyecandan bozuk saçlarla dışarı çıkmayın.
-Konseptinize göre giyinip ,saçlarınızı ona göre şekillendirmeyi unutmayın.

Evettt kızlar benim de size önerilerim bunlar umarım yardımcı olabilmişimdir.Yep yeni diğer yazılarımı da okumayı unutmayın !!!!! Öpüldünüz :)))
Sevgililer Gününe Nasıl Hazırlanmalıyım ?? Sevgililer Gününe Nasıl Hazırlanmalıyım ?? Reviewed by Miss B. on Şubat 11, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.