Sevgililer Günü Güne Nasıl Başlamalıyım ?

Selam güzel bayanlar :)) Bugünkü yazımda 14 Şubat'ın yaklaşması nedeniyle kızlarda oluşan soru işaretlerini olabildiğince gidermeye çalışıcam.Hediye seçmedir,almadır,toplayıp kaplamasıdır derken günler sizi almış ve yorgun stresli güne getirmiştir.Bende stresinizi az da olsa almayı ve size yardım etmeyi planladım bakalım hazırsanız başlıyoruz :))

Güne Nasıl Başlamalıyım ??
-Cumartesi günü diye yan gelip yatma yok tabikide napıyoruz çok da erken olmayan bir saatte kalkıp kendimizi zinde hissediyoruz.
-Eger hala açılamadıysanız yatakta bir kaç egzersiz ile kan dolaşımını hızlandırıp kendimizi uyandırıyoruz.

-Ardından en önemli aşama lavaboya gidip bakım yapmak.Elimizi yüzümüzü yıkıyoruz soguk suyla.Sıcak yada ılk suyla yüz yıkamayın kızlar !!! T bölgenizin yaglanmasına siyah nokta oluşmasına neden olursunuz aman dikkat edin !!!

-Güzel bir kahvaltı yapıp lavaboya tekrar geri dönüyoruz.Yüzümüzü ikinci bir kez yıkıyoruz ama bu sefer jel yada dogal sabunla.Yüzümüzü iki kez yıkayarak soguk su göz altlarımızda bulunan damarları daraltıp şişkinlğini azaltacaktır.
-Yıkama bitip kulladıktan sonra hala gözleriniz şiş ise gratis yada watsonslarda satılan göz bantlarını kullanıp yada dogal yol benım tercihim dersen patatesten iki dilim alıp gözlerinize koyun 15 dakika bekletin böylelikle şişkinlik gidecektir.
-Sıra geldi nemlendirmeye güzel bir nemlendirici alıp cildimizi nemlendiriyoruz.( bu sırada serum kullananlar serumlarını falan kullanabilirler)
-Ardından kahve ve zeytin yagını karıştırıp (1 çay kaşığı kahveye yarım çay kaşıgından daha az zetin yagı döküyoruz ve karıştırıyoruz)  dudaklarımıza peeling yapıp kan dolaşımını hızlandırıyouz böylelikle ölü derilere veda ediyoruz.
-Peeling yapılan dudaklarımızı lip balmlıyoruz ve makyaja hazır hale getiriyoruz.
-diğer hazırlıklarımızı önceki yazımda yaptıgımıza göre giyinip makyajımızı yapıp günün tadını çıkarabiliriz :))

Yarın ki önerim sevgililer gününe ait son önerim olacak bu özel güne en ayrıntısıyla inmeye çalıştım umarım yazılarımın faydası dokunmuştur.Hepinizi öpüyorum güzel günler :))
Sevgililer Günü Güne Nasıl Başlamalıyım ? Sevgililer Günü Güne Nasıl Başlamalıyım ? Reviewed by Miss B. on Şubat 12, 2015 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.