Uygun Fiyatlı 5 MAT LİKİT Ruj


Son 2-3 yıldır mat ruj furyasıdır gidiyor. Sosyal medya da boy boy fotoğrafları, ünlü markların tanıtımı derken bizi de bu furyanın içine çekiyorlar sağolsunlar.  İlk klasik rujlardan başladı bu furya. Sonra likitidir, o'sudur bu'sudur derken yelpaze iyice genişledi. Bu yüzden, ister istemez bir çok markayla yüz göz olmaya başlıyorsun, o ürün senin bu ürün benim derken bir bakmışsın ki elinde 50 tane ruj kullandığın ise 3 tane...
Her ne kadar  "Ben yaptım siz yapmayın !" başlığı altında toplamak istesem de, bir türlü fırsatını bulup yazamadığım bu rujları şimdi sizlerle paylaşmak istiyorum. Daha yeni yeni mat likit ruj arayışında olanlara da açık bir kapı olur. Açıp açıp okursunuz efenim :)"


XP Kozmetik Mat Likit Rujlar

Kalıcılığı içlerindeki diğer rujlara göre dört kat daha fazla olan, rengini tam veren bu rujlar yeni yeni piyasa da tanınmakta. Her ne kadar bir çoğumuz korka korka XP Kozmetik ürünlerini kullanmaya başlasak da, yeni ürünleri oldukça popüler olacakmış gibi duruyor. 
Fiyatı: 10 lira

Catherine Arley Mat Likit Rujlar

Catherine Arley bir zamanlar annlerimizin genç kızlığında oldukça popüler bir markaymış. Sonra tahtını diğer şirketlere kaptırınca piyasadan adı neredeyse silinir gibi oldu. Gel gelelim öyle bir dönüş yaptı ki, yeni mat likit rujlarına hayran olmamak elde değil. Şık tasarımı ve kaliteli yapısıyla, piyasadaki diğer rujlardan kendini ayırmakta. İnternet üzerinden oldukça kolay elde edebilirsiniz. 
Fiyatı:18 lira

Golden Rose Mat Likit Rujlar

Golden Rose markası bu sene kendini yenilemesi ile aynı segmentteki diğer markaları adeta eleyip tahta oturan diğer markalardan biri. Dış tasarımda oldukça iddialı olan bu marka aynı zamanda kaliteli ürünler ortaya çıkararak adeta bizi gönlümüzden fethetti. Yapısı, kalıcılığı, renkleri ile bizi kendisine bağlayan bu markanın ürünlerini internetten kolayca alabilirsiniz.
Fiyatı: 18 lira



Pastel Mat Likit Rujlar

Herhalde piyasaya ayak uydurup, uygun fiyata mat ruj çıkaran ilk firma olan Pastel ise fiyat / performans oranı ile en memnun kalınan ürünlerden biri. Fazla renk seçeneği bulunmaması ile kısıtlı seçenek sunulsa da zamanla yelpazesini genişletmeye devam ediyor.
Fiyatı:18 lira

Rimmel London Mat Likit Rujlar

Rimmel markası ülkemizde her ne kadar popüler olsa da, mat likit rujları yukarıdaki rujlar kadar maalesef ilgi görememekte. Fakat, kalıcılığı olsun, sürümü olsun "high end" markalarla yarışacak düzeyde. 
Fiyatı: 20 lira


Sizin favori rujunuz hangisi ? Önerileriniz neler ?
Sevgiler..

Uygun Fiyatlı 5 MAT LİKİT Ruj Uygun Fiyatlı 5 MAT LİKİT Ruj Reviewed by Miss B. on Eylül 30, 2016 Rating: 5

1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.