2016 Kış Modası: Kışın Şortlar Nasıl Kombinlenir ?



Hepimiz yazı bekleyip günleri sayacağımıza yazı neden kışa getirmiyoruz ? 
O çok sevdiğimiz mini şortları, etekleri kombinlemek  artık çok kolay !
Tek yapmamız gereken şey siyah opak çorap yada isteğe bağlı desenli çoraplar satın almak. Böylelikle hem rahatlıktan ödün vermeyip hem de şık olabilirsiniz.
Hangi kumaştan şort giymeliyim derseniz de; kışın sıcak tutması için, kadife ve tüvit şort önceliğiniz olmalı. 
Aynı zamanda seçiminizi minilikten yana kullanırsanız; bacaklarınızı uzun, siyah opak çorap giyerseniz ince gösterebilirsiniz.
Ufak bir ipucu daha eğer seçimleriniz de çok renk kullanmayıp risk almazsanız; ister iş yeriniz de isterseniz, günlük hayatta çok rahat kullanabilirsiniz.

1.Çorap seçimi nasıl olmalı? 
-Yukarıda da anlattığım gibi çorap önceliği opak siyah çorap olmalı. İsterseniz benim son zamanlarda Penti'de gördüğüm triko/yün den yapılan işlemeli çoraplarda olabilir. Eğer akşam kombini yapacaksanız, ince desenli çoraplar tercih edebilirsiniz. Ben ten renginden şaşmam diyenler için ise; diz üstü çizmelerle harikalar yaratabilirler :)

2. Şort seçimi nasıl olmalı ?
-Eğer rahatlıktan ödün vermek istemiyorsanız; tercihiniz ekose ve tüvit şortlardan yana olmalı. Sıcak tutmaları bir yana aynı zamanda yumuşak olmaları ile oldukça kullanışlılar. Aynı zamanda kolay kombinlenebilirler.

-Diğer bir önerim ise daha asil ve günlük hayatta ister işte, ister kafe de rahatlıkla kullanabileceğiniz deri şortlar. Her türlü ayakkabılarla kombinlenmesi ve her giydiğinizi taşıması ile ''joker'' parçalardan biri. 

-Kadifeler bu senenin vazgeçilmezi! Hemen bir tane edinmelisiniz.

-Kumaş şortlardan vazgeçmeyin! Birçok kesim stili ile oldukça farklı kombinler elde edebilirsiniz. Kumaş şortların bir çok avantajının olması ile, seçimlerinizde kolaylık elde edebilirsiniz. 

-Kot şort giyemez miyim ? dediğiniz duyar gibiyim. Tabi kide giyebilirsiniz ! Hadi çıkarın dolaplardan şortlarınızı :)
Spor giyinmek isteyenler kot şorttan kışında vazgeçmemelisiniz.

3.Ayakkabı  tercihi nasıl olmalı ?
-Diğer joker parçalardan olan ''bootie''lerden vazgeçmemelisiniz. Her türlü şortlarla kombinleyebilirsiniz. İster spor ister şık seçimlerde size yardımcı olacaktır. Fakat, topuklulardan vazgeçmem diyenler için, diz üstü çizmelere öncelik vermelisiniz.


Kombinlerimiz gelsin o zaman :)

NOT: RESİMLER BANA AİT DEĞİLDİR!







Benim favori kombinim kapak resmim. Siz nasıl kombinlemeyi tercih ediyorsunuz ?
Önerileriniz neler?
Sevgiler..















2016 Kış Modası: Kışın Şortlar Nasıl Kombinlenir ? 2016 Kış Modası: Kışın Şortlar Nasıl Kombinlenir ? Reviewed by Miss B. on Şubat 04, 2016 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.