NYC Show Time Volumizing Waterproof Maskara


Genel olarak dünya üzerinde bir araştırma yapsak, en önemli kozmetik ürünü şüphesiz; maskaralar olur. Kim istemez ki, gür, kıvrık ve uzun kirpikleri ? Hele ki benim gibi, düz ve aşağıya doğru uzanan kirpikleriniz varsa, maskaraların önemi çok daha fazla olacaktır, eminim. 

Bende geçen haftalarda yaptığım küçük bir Watsons alış verişin de, sevdiğim marka olan NYC markasının maskaralarının %40 indirimde olduğunu görünce hemen denemek istedim. Bu markanın genelde rujlarını başarılı bulduğum için, bu sefer de şansımı maskaralarından yana kullanmak istedim. 

Hemen kısa bir özet geçeyim. Ben kirpiklerimi ne kadar kıvırırsam kıvırayım, gün içinde yine eski konumuna geri döndükleri için diplerden akma yapıp, genelde göz altlarım da, bir birikme meydana geliyor. Gün içinde bu durumun olması demek -kara göz altlarıyla- beni adeta pandaya döndürmek demek.

Ben de benim için hem iyi hem de uygun fiyatlı maskaralara bakarken, bu maskaranın da `waterproof` olmasına dayanarak, aldım. Fırçasına yapısına bakılırsa, öyle çok ahım şahım şeyler beklemiyordum. Beklediğim gibi de çıktı.


İlk olarak fırçasından başlamak isterim. Hacim verici bir özelliği olmaması ile birlikte, kılları o kadar sık ki; kirpikleri boyayamıyor. İçindeki rimel ise oldukça kötü, o da ayrı bir konu. Sanki sulu boya fırçasıyla kirpiklerimi boyuyormuşum gibi hissettim. Sürdüğüm anda yağlı, sulu, kokulu sanki maskara sürmeyip yağ sürmüşsün gibi durdu.

Hiç ama hiç memnun kalmadım. Neler yaptıysam, farklı yöntemler denediysem olmadı. Bir şekilde bunu kullanıp bitirmek isterdim ki, direk çöp oldu.

Akma problemine gelirsek, akma diğerlerine göre daha az oldu. Bu markanın başka maskarasını dener miyim bilmiyorum ama, uygun fiyatlı maskara arayışlarına devam edeceğim.


Normal fiyatı 10 lira, ben ise 6 liraya aldım. Denemeye bile deyeceğini zannetmiyorum.

Kullanıpta bunda sorunu bir tek ben mi yaşadım ? Yoksa sizlerde yaşadınız mı ? Yorum olarak dönerseniz çok sevinirim.
Sevgiler..
B.
NYC Show Time Volumizing Waterproof Maskara NYC Show Time Volumizing Waterproof Maskara Reviewed by Miss B. on Aralık 09, 2015 Rating: 5

2 yorum:

  1. Canım uygun fiyatlı essence I love extreme crazy volume maskarası çok seviliyor. dışı pembiş renk olan rimel, bir de onu deneyebilirsin tabi bulabilirsen :)

    YanıtlaSil
  2. Yorumun icin cok tesekkur ederim :) o maskaranin ismini cok duydum. Bulursam ilk firsatta deneyecegim :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.