Essence Nude Serisi 05 Numaralı Ruj


Selamlar yeniden...

Son zamanlar da öyle bir ruj arayışına girdim ki, bana uyan ruju bulana kadar ortadan çatlamama ramak kaldı, neredeyse diyebilirim. Yok cilt alt tonunu öğren yok efendim dudak renginin tonu şunu kaldırır bunu kaldırmaz derken, evi adeta ruj bahçesine döndürdüm. Durum böyle olunca aldığım ürünlerin %90`ı deneme yanılmamdan dolayı başarısız çıkıp, geri kalanı ise beni mutlu etmeye yetti. 
Mutlu edenlerden biri ise, Essence`in NUDE serisindeki bu 05 numaralı ruju oldu.

Bu ruja bakmadan önce, internette çok gezindim. O sırada ise bir blog da bu ruju görüp not almıştım. Gül kurusu ve kahverengiliği barındırması ile beni adeta kendine çekmişti. Aradan şöyle rahat bir ay geçtikten sonra, Gratis o meşhur %50 indirimi yapmasın mı tekrardan ? Hemen soluğu Gratiste aldım. Genelde mağaza yağmalanmış da olsa, Essence standında arada kalan bu ruju görüp almaya karar verdim. O sırada ise not aldığım ruj defterimi unutup, kararsızlığa düşsem de son iki tane kaldığı için (biri açılmış, biri kapalı) hemen kapalı olanı aldım. Normal fiyatı 8.50 liraydı. %50 indirim ile 4.25 lira gibi komik bir fiyata ruj sahibi olmanın mutluluğunu yaşadım. :))
Gelir gelmez denedim ve sonuç ... Mükemmel !



Açıkçası Essence markasının, ruj konusunda abartıldığını düşünürdüm; meğersem ne kadar haklılarmış.
Kullanışlı bir tasarımı var. Aynı zamanda sürümü çok kolay. Pigmentasyonu ise normal. Mat bir ruj olmasına rağmen ıslak bitişli. Benim en dikkat ettiğim nokta ise kalıcılığı ve dudak içinde birikme yapmadan durması. 
Kalıcılık konusunda sizleri yanıltmadan şunu söyleyeyim; fiyatına göre kalıcılıgı harika ! 
Sürün ve en az 4 saat boyunca dudağınız da rujunuz kalsın. Yeme içme durumlarında ise maalesef çıkma yapıyor. Fakat siz bunu önlemek adında Essence`in 06 Satin Mauve adlı dudak kalemini kullanıp, üzerine bu ruju sürerseniz, çok daha başarılı olacağına inanıyorum.


Pigmentasyon konusuna gelirsek; tek katta rengini veriyor. Siz yetersiz bulursanız, ikinci katta istediğinizi elde edebilirsiniz. 
Aynı zamanda unutmadan nemlendirici özelliği olması ise ayrı avantajlarından. 

Günlük kullanım için çok uygun olduklarını düşünüyorum. Fırsatınız olduğu anda denemenizi öneririm. Seveceğinize ise eminim. 

Siz neler düşünüyorsunuz ? Yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim. 
Sevgiler..
B.
Essence Nude Serisi 05 Numaralı Ruj Essence Nude Serisi 05 Numaralı Ruj Reviewed by Miss B. on Aralık 07, 2015 Rating: 5

9 yorum:

  1. sonbahara yakışan bi renk gibi duruyor :)bu arada çekilişime beklerim :)
    http://bidolukozmetik.blogspot.com.tr/2015/12/bi-dolu-kozmetikte-ylbas-hediyesi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle yakışıyor! :) hemen geliyorum :)

      Sil
  2. Ne kadar güzel bir renkmiş bu. Ben de bakayım.

    YanıtlaSil
  3. resimlerde oldukça güzel görünüyor.Ben denemek isterim blogunuzu takibe aldım.Blogda yeniyim bloguma beklerim http://makeupdunyam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) hemen bende takip ediyorum o zaman :)

      Sil
  4. Tam aradığım rujmuş çoo güzel gerçekten. Bloguma beklerim bu arada http://mrsnanys.blogspot.nl/?m=1

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rengi inanılmaz güzel. kesinlikle almalısın :) bende seni takip ediyorum canım :)

      Sil
  5. peki size daha geniş çaplı yardımcı olmak için şu adresi öneriyorum o zaman :)http://tanitiminiziyapalim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.