Bitenler #Aralık 2015


Selamlar ! 

Bugün farklı bir yazı türü ile karşınızdayım. Genelde Youtube videoların da sıkça karşılaştığımız, bitenler`i bir de ben yapayoim dedim. Bu videolar yada yazılar bana gereksiz yada saçma gelirdi. Neden yapılıyor gerek var mı diye fakat, sonradan bir daha alıp almayacağım ürünleri, sizlerle dr paylaşmak istediğimden bu seriye katıldım. 

Her ay çok ürün bitiremesem de, elimden geldiğince ürün kullanmaya çalışıp yeni şeyleri denemek ve bunları sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu yüzden Aralık ayında bitirdiğim(belki daha önce bitirdiğim de olmuş olabilir ;) ) ürünleri anlatma zamanı geldi :)

Hazırsanız yazıma başlıyorum:


Biten ürünlerimin hepsi bu kadar. Sıra geldi detaylı incelemeye :)


Her ne kadar parfümcü olsam da, son bir kaç aydır deodorantlara sardım. Özellikle 8x4`ün deodaranlarına. Parfümsü kokuları ve kalıcılıkları, aynı zaman da  pratik olması ile çantaya at istediğin yerde kullan özelliği vazgeçilmezlerimden biri oldu açıkçası. Her serisini değil bu parfümlü serisini seviyorum bu arada. Daha önce kırmızsını denemiştim. Onu kullanmıştım. Şimdi ise daha hafif, boğmayan kokulara yöneldim. Fiyatı indirim de 6,5 lira. 


Privacy markasının parfümlerini seviyorum. Deodorantları bana daha ağır geliyor. Kalıcılar ama çok yoğun. Bir daha alır mıyım bilmiyorum. Yüksek ihtimal almayacağım.


Gelelim makyaj çıkarıcılara. Benim geçen günler de yazdığım bu yazıyı okuyarak detaylı fikir edinebilirsiniz. O yüzden kısa tutup, tekrar alacaklarım arasında :)


Maybelline markasının kalitesinin tartışılmaz olduğunu hepimiz biliyoruz. Özellikle benim eyelinerlara olan düşkünlüğümü bildiğinizden, bir sene içinde 3. Jel eyelinerım desem abartmış olmam heralde :) 
Detaylı yazım burada, tekrardan alınacaklar listem de :)


Bana hep, asetonsuz aseton kullan tırnaklarını koru dediler. Ben de koruyacağımı düşünerek gidip Gratisten aldım. Keşke almaz olaydım. Tırnaklarımı bitirdi! Hemde uzamasını engelledi. Ne koydularsa içine artık. Zaten kapağı açar açmaz ağır bir tiner kokusu geliyor, burnunuza. Bulursanız görürseniz almayın. Kokusu ise ciğerlere dolup, öksürük krizine sokuyor. Resmen zehir! Kesinlikle ama kesinlikle almayacağım!


Cila ojeler hayat kurtarır ! Der bir atasözümüz. :)
Kullanmaktan bıkmadığım tekrasr tekrar alacağım bir ürün. Ekstradan parlaklık vermesi ise benim favorim olmaya yetti.
Bitti, yarın gidip tekrar alacağım.


Uygun fiyatlı ve kaliteli rimel sence nedir diye sorsanız, şüphesiz sizlere bu iki maskarayı gösteririm. Özellikle mor olanının adını duymayan kalmadı diye düşünüyorum. Eğer duymayan varsa da, benim yüzümden çok duyacaksınız haberiniz olsun :)
Alır mıyim? En kısa zamanda :)


Eve tanıtıma gelen ipanacılardan denemelik diş macunu almıştık. Ne kadar dayanabilir bama dedim ve iki hafta götürdü. Diğeri daha açılmamış duruyor. Yapısını kokusunu pek sevemedim ama bulursam alır mıyım alternatif olarak evet. Önceliğim her zaman, Rossman`ın diş macunları :) 

İşte benim bitenlerim yazım böyleydi. Umarım az da olsa yardımcı olmuşumdur. Detay vermeden yazıp, sizleri bol yazıya boğmak istemedim. Bana önerileriniz varsa, yorum olarak yazmayı unutmayın ! Kendinize iyi bakın !
Sevgiler..
B.








Bitenler #Aralık 2015 Bitenler #Aralık 2015 Reviewed by Miss B. on Aralık 25, 2015 Rating: 5

4 yorum:

  1. özellikle jel eyelinerı bitirmene hayran kaldım bende de var aynısı her sürdüğümde bitmez bu torunlarada kalır diyodum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahahah yorumunuz için teşekkür ederim :) ben de diyordum ilk zamanlar ama sonra alışkanlık yaptı :)

      Sil
  2. kesınlıkle sedosun bloguna katılıyorum jel eyelınerı bıtırmek başarıdır tebrıkler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çook teşekkür ederim, darısı başına :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.