The Missha The Style Magic Eye Change



Selamlar ! 
Bugün sizlere devrim niteliğinde olan bir üründen bahsetmek istiyorum. 

(Not: Resimler bana ait değildir.)

Geçen aylarda (Hazirandan da önce )  Youtube dan izlediğim, Easyneon adlı Vlogger`ın kendi videosun da kullanıp, beni kendine hayran bırakan bir ürünle sizleri tanıştırmak istiyordum. Fakat, bu ürünü farklı bir markadan görüp ve sonra da Türkiye de satışa çıkarılmadığını görünce, içime oturmuştu. 
Ben de, aradan aylar geçtikten sonra bunu şans eseri Missha da görünce ve Türkiye satışını duyunca, hemen sizlere haber vermek istedim.
Zira bu ürün sayesin de, eyeliner alma derdine son !
Nasıl yani ? Dediğinizi duyar gibiyim.
Ben de ilk başlarda ne olduğunu anlamamıştım fakat, sonradan işlevini görünce resmen aşık oldum.
Kısaca üründen bahsetmek gerekirse, elinizde bulunan herhangi bir farı, bu ürün sayesinde eyeliner olarak kullanabilirsiniz.
Küçük bir şişe de bulunan bu ürünü, düz bir yere bir iki damla damlatıp, üzerine ise kullanacağınız miktar kadar far döküp karıştırıyorsunuz. Sonra ise açılı fırça yardımı ile isterseniz normal eyeliner fırçası da olabilir, kullanıyorsunuz. Ben kullanımını böyle görmüştüm. Fakat bazı bloglarda gördüm ki, sadece fırçayı ıslatıp, sonra far batırarak da kullanabilenler var. Artık hangisin de daha başarılı sonuç alabilirsiniz bilemiyorum.


Bir tek bununla kalmayıp, hem farın pigmentasyonunu hem de süresini arttırdığı için, krem far gibi de farlarınızı kullanmanıza, aynı zamanda far bazı görevi de yaparak işimizi kolaylaştıracak. 

Ürün küçük bir şişede geliyor, 15ml. Fiyatı ise 13 lira.

Her eve lazım. Muhakkak olması gerekenlerden. Bu kadar geç fark ettiğim için cidden kendime kızdım. 
Siz neler düşünüyorsunuz ?
Kullananız var mi ?
Missha dan bana neler önerebilirsiniz ?
Yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgiler..
B.

The Missha The Style Magic Eye Change The Missha The Style Magic Eye Change Reviewed by Miss B. on Ekim 21, 2015 Rating: 5

2 yorum:

  1. duymuştum daha önce almayı düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  2. Kullanma talimatında farın üzerine dökün diyor. Farı kazıyarak ayrı bir yerde karıştırmak daha mantıklı zira farın kendi potunda yüZeyini kilitliyor. O farı far olarak bir daha kullanamazsınız çünkü fırçaya gelmez ;)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.