Pastel Spring Blush Allık /Peachy



Herkese yeniden merhabalar !

Kusura bakmayın yazılarımı olabildigince her gün yazıp, yayınlamaya çalıştığım için ; genelde yazı içerigim biraz kısa oluyor. Her gün bitkin bir halde eve geldigim için, anca bu kadar olabiliyor.

Şimdi ise Pastel kozmetiğin şuana kadar ki -bana göre en güzeli- en iyi serilerden birini çıkardığı, Spring Blush adlı serinin 15 numaralı allığını sizler için yorumlayacağım. 

Ben bu allıklar ile bu sene tanıştım fakat, internette biraz inceleme yaptığımda gördüm ki ; meğersem 2013 yılïnda piayasaya çıkmış. Sınırlı sayıda olabileceğini düşündüm fakat, hala devam eden bir koleksiyonmuş onu görmüş oldum. (İsteyenler için Watsons da bol miktarda ve indirimli var.) 
Ben bu allığı ise aylar öncesi adını şuan hatırlayamadığım bir Vlogger dan duymuştum. Daha önceleri incelemiştim fakat, Pastel`e ait olduğunu bilmiyordum. Neyse, adını ögrenmemle Temmuz ayında almam bir oldu. 
Bu rengini alırken, yaz vakti olduğu için bronzlaşmış olan cildime iyi gider diye düşünerek almıştım. 
Aldığım andan beri deniz-havuz demeden kullandım. Açıkçası renk vermesine, duruşuna ve yapısına bayıldım. Kokusunu da unutmamak lazım. Aldığim günden beri, benim ve annemin vazgeçilmezi !


Dış görünüş olarak, Tarte allıklarına baya benziyor. İlgam alınmış belli. Fakat kapağının sağlam olup, kilidinin tam oturması ile beni bir kez daha fethetti.
İçine gelirsek küçük bir aynası bulunmakta. Son zamanlar da, böyle bir şey yapılmasa da Pastel`in bunu koyması, düşünmesi çok hoş.
Ardında açar açma harika -hafif, rahatsız olunmayacak- bir koku sizleri karşılıyor. Kokladıkça koklayasınız geliyor.
Rengine gelirsek bana ilk başta baya neon gibi kaba tabirle cart gelse de :), tene uyguladığınîzda  cildinizle bütünleşip, daha sağlıklı gösteriyor.
Aynı zamanda pigmentasyonunun fiyatına göre mükemmel olması, bizleri kendine sevdiren ayrı unsurlardan. Bir başka şey ise, içinde çok hafif ışıltılar var. Bu ışıltılar var ile yok arasında. Yapay bir görünüm sağlamıyor. Kalıcılığına gelirsek de orta seviyede. Hatta bir tık üstü diyebiliriz.
5 gram olması ve çantaya at istediğin gibi kullan olması ile benim favorim oldu. Gönlümün birincisi şuan :)


Adı gibi yaz ve baharlar da çok hoş oluyor. Duruşunu cok seviyorum. Unutmadan tozutma yapmıyor ve hafif kremsi yapısı var.
Fiyatı ise 10 lira.

Ben çok çok sevdim. Siz ne düşünüyorsunuz ? 
Bana aynı zamanda sonbahar allığı önerebilir misiniz ?
(Hafif toprak, koyu tonlarda olabilir.)
Kendinize iyi bakın.
Sevgiler..
B.
Pastel Spring Blush Allık /Peachy Pastel Spring Blush Allık /Peachy Reviewed by Miss B. on Ekim 14, 2015 Rating: 5

5 yorum:

  1. bir kaç yerde daha gördüm bu allığı ve bu aralar şeftalilere turunculara kafayı taktığımdan alırım sanırım gördüğümde :)
    bidolukozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende cok sık kasrsilastigim bir allikti. Hatta Gratiste suan indirimde diye biliyorum :)

      Sil
  2. Bu ara allık arayışındayım bu yazıda tam denk geldi bu markaya şans verebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim Nil`im benim ! Sana fikir verebildiysem ne mutlu bana ! Cok opuyorum :*

      Sil
  3. Yazıların çok güzel bana da beklerim canım :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.