At Kestanesi Yağı Mucizesi !



Selamlar ! 
Beni tanıyanlarınız bilir, eften püften şeylere inanmayıp onlarıda uygulamayacağımı.
Ama hepimiz zor dönemlerden geçeriz ve kendimizi bir şeylere takarız. Sonra onunla ilgili uğraş dur...

Ben de öyle bir durumdayken, kafamı kalça bölgemdeki çatlaklara takmaya başladım. Boyumun aniden atması nedeniyle olan bir durum olmasına rağmen, ben bunu o psikolojiden dolayı yediremedim.

Başladım blogları kurcalamaya, forumları okumaya...
Sonra ögrendim ki iki yağ çatlaklara çok iyi geliyormuşmuş...

Bunlar tabiki de Portakal yağı ve At kestanesi yağıymış.

Tabi ben takık olunca kimseyi dinlemedim. Bu sefer yeni takıntım ise göz altlarım daki hafif çizgileri, kırışıklığım var diye dert edindim.

Annemlere anlattım benu ikna etmeye çalışıyorlar. Yok, cıkkk hayır. İkna olmuyorum. Annem en sonunda cildini mahvet de göreyim dedi. Bende o gün aktara gittim.

Göz altlarıma portakal yağı istedim. Adam ise `Ablacım delirdin mi sen Allah aşkına göz altlarına asla ama asla sürülmeyeceklerin başına gelir. Aman dert mi arıyon başına, at kestanesi sürülür.` dedi. Tabi bunu duyunca biraz korksam da at kestanesinde karar kıldım.

İlk başları göz altıma sürmeye çekindim. O yüzden dokunmadım. Sonra kolumda deneyip, alerjik reaksiyon olmadığı için kalça bölgeme sürmeye başladım bir pamukla. Tek damla ile güzelce yediriyordum cildime. Her gün bunu yaptım. Uyguladım sıkılmadan. Zaten hemen emildiği için hiç bir sıkıntıda yaratmıyordu.

Sonraları baktım ki ciddi anlamda catlaklarımın görünürlüğü azalmaya başladı. Bu arada çatlaklarım fazla yok ve derin değil. Belkide bu yüzden işe yaradı. Sadece görünürlügü azalttı aslında çatlak hala yerinde duruyordu.

Sonraları bana bir gayret geldi. Hadi bakalım girdik bir işin içine dedik ve göz altlarıma uygulamaya başladım.

Sonuç...

-Rezalet.

Tek kelime ile azıcık sürmeme rağmen göz altlarımda yağlanma x3 katına çıktı. Sürdüğüm yağı cildim emmedi.
Yemezmiş gibi küçük küçük yağ bezeleri çıkarmaya başladı.
Sonra çizgim gitsin derken derinleşti...

Ben bu göz altlarını düzeltmek için 3 yılımı verdim ve anca anca düzeltebildim. Siz siz olun kesinlikle ve kesinlikle bilmediğiniz bir yağ kullanmayın. Hele ki, yağlı bir göz altlarınız varsa...

Kalça da yarayan, göz altında yaramayışı her ne kadar beni şok etsede. Göz altı olayından sonra şişeyi alıp çöpe attım. 

Size tek önerim şu : Her yağı bulup hem göze hem dize iyi geliyor, bol bol süreyim mantığı olmasın. Göz altlarımda adeta facia yarattı ve ben bunun aynısının sizin başınıza gelmesini istemem. Aynı zaman çatlaklara gelirsek :

Çatlakları eski haline döndürebilecek teknoloji şuan yok. İlerde yaparlar orası ayrı. Sadece sizin yapmanız gereken şey bol spor yapmak ve bolca bolca nemlendirmek. Bu yağıda kullandığınızda aman aman etki beklemeyin. Sadece nemlendirmesi ve o görüntüyü alıyor o kadar. Yoksa çatlak gayet yerinde duruyor :) 

Demek istediğim her şeye her yazılana güven olmuyor. Eğer sizde benim gibiyseniz ve bu yazıya denk geldiyseniz. Belki birinizin hayatını kurtarmış kadar mutlu olurum.
Yazı başlığını da dikkat çekmesi ve sizleri uyarmak için öyle yazdım. 

Gününüz güzel geçsin. 
Kendizi bilin ve sevin, o size yeter <3
At Kestanesi Yağı Mucizesi ! At Kestanesi Yağı Mucizesi ! Reviewed by Miss B. on Eylül 17, 2015 Rating: 5

5 yorum:

  1. Güzel başlık olmuş, içerik daha da güzel olmuş... Yazılan şeylerin çoğundan fayda görüldüğünü henüz görmedim... Cildimde güneş lekeleri var, ben de onlara takığım... Bir sürü şey okudum, denedim hiç bir fayda göremedim... Artık hiç bir şeye inanmaz oldum... Denemekten de vazgeçtim:) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun icin cookkk tesekkur ederim. Evet artik piyasaya guvenilmiyor. Mesela insan caresizce cozum bulmaya calisiyor, adamlar bunu bilip yalan yanlis seyler yazip kar etme pesinde kosuyor. Deniyorsun bakiyorsun, faydasini goremeyince yikiliyorsun. Ben de biraktim . en iyisi kendimizle barisik olmak .. Opuyorum kocaman <3

      Sil
  2. Başlık cidden dikkat çekici olmuş çok iyi düşünmüşsün. Gördüğüm gibi "at kestanesi mi? Neye iyi gelmiş olabilir ki?" diye merakla açtım baktım :D
    Çatlak konusunda haklısın ki aslında o kadar dusunmemizi gerektiren bir durum değil bu çünkü herkeste var. Her kız ergenlige girerken ya da o yaş aralığında vücudunun hızlı değişimi yüzünden yaşıyor ki benim göğüs ve kalcamda oldu hatta hızını alamadı okul zamanı aldığım kiloydu sonra verdiğim ve yine aldığımdı derken diz kapaligimin yanında ve yanlarımda da ufak ufak çıktı. -kalçamda nasıl çıkmadı anlamış değilim- ama takmiyorum. En basitinden sahile gidince bile görülüyor herkeste olan şeyler bunlar hatta fiziği çok güzel diye fesatlandigimiz birinde bile oluyor. Çok düşünmemek gerek bunlari :D
    Bu arada portakal yağını göz altına sürmemen çok çok iyi olmuş aşırı yakıcı bir şey o. Hele hakikiye yakın bir şeyde fena halde zedeliyor cildi. Keke koymak için rendeleyip kaba koyduğum portakal kabuğu bile o kabı eritirken düşünemiyorum bile cilde ne yapar :O

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basligin ise yarayip, dikkat cekmesi beni mutlu etti yorumlariniz sayesinde :)
      Artik bende o donemi atlayip, catlaklarimla barisik yasamaya basladim. Dedigin gibi en begendigimiz birinde bile catlaklar olabiliyor. Hatta gecenlerde okudugum bir haber de bir manken catlaklarini gosterip, untanmayin diye mesaj vermis. :)
      Diger bir konuda portakal yagina bundan sonra elimi bile surmem gozum o kadar korktu :D Hep tedirgin yaklasicam portakala bile dusun o kadar :)
      En son olarak da boyle aciklayici ve bilgilendirici yorumun icin cok tesekkur ederim <3

      Sil
  3. Demek ki her duyduğumuzu uygulamamak gerekiyormuş. Güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.