Orkide Kozmetik Ürünleri İle Tanıştınız Mı ?



   Herkese merhabalar ! Bugünkü konum, bir ürün tanıtmak yerine bir markayı sizlerle buluşturmak olacak. Ben de sizler için Orkide Kozmetik Firmasına mail attım. Sonucun da ise çok kibar bir mail ile geri dönüş aldım.
Bu marka ile nasıl tanıştığımı merak edenlere hemen anlatayım. Benim arkadaşımın yakını, bu firma ile bağlantılı şöyle diyeyim satışını gerçekleştiriyorlar. Bana bu ürünleri göstererek, kullanmak istediğimi almamı söyledi. Ben de durur muyum ? Hemen kaptım bir iki tane :) Ardından her ne kadar tanıdıkta olsa, bu markanın özüne inmeliyim dedim ve firmaya mail attım. Maili buraya koymayı isterdim ama bana kendi kimliğime gönderildiği için, koymak istemedim. Fakat bana ne cevap verdiğini, sizlere anlatacağım.

İlk olarak mailim de internet adreslerinin kapalı olduğunu, hiç bir yerden açılmadığını ardından Orkide Kozmetik ürünleriyle nasıl tanıştığımı anlattım. Bu markanın neler yaptığını bana bildirmesini, ben de sizlerle paylaşabilmek için bilgi edinmemin gerkliliğinden bahsettim.

Bana geri dönüş olarak,
İnternet sitelerinin kapalı olmadığını, sadece bazı telefon tabletlere uyumlu olmadığını kısa zaman da ise bunu düzelteceklerini, aynı zaman da bu markanın Rus meşeili olduğunu burada ise belli yerlerde satışı yaptıklarını, ilgim için teşekkür ettiğini, ayrıca bana e-kataloğ (orjinal dilde) yolladıklarını ve bir kaç bilgi daha zip şeklınde gönderdiğini söyledi.

Kibar bir cevap aldığım için çok teşekkür eder, çalışmalarının devamını gelmesini dilerim.

İnternet adresleri : http://www.orkidecosmetics.com

Kataloglarını bir türlü yükleyemedim. En kısa zamanda başarırsam yapacağım.
Orkide Kozmetik Ürünleri İle Tanıştınız Mı ? Orkide Kozmetik Ürünleri İle Tanıştınız Mı ? Reviewed by Miss B. on Haziran 04, 2015 Rating: 5

2 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.