20 Lirayı Geçmeyen 10 Ürün

 Herkese merhabalar ! Bugünkü yazımda sizlere, bana en çok e-mail gelen bir konu hakkında yazacağım. Başlıktan da anlaşıldığı üzere Maksimum 20 liralık 10 ürünü sizler için inceledim. Hem kaliteli hem de uygun fiyatı ile dikkat çeken ürünleri incelemeyi çok seviyorum. Her sene kendilerini yenileyebiliyorlar. Her sene bu konu hakkında yazı yazılacabilecek bir konu. O zaman lafı uzatmıyorum, hazırsanız başlıyorum.

1. Fondöten

-Çoğumuzun makyaj yaparken olmazsa olmazıdır fondöten. Ben de sizler için sevdiğim ve güvendiğim bir marka olan Maybelline Affinitone öneriyorum. Kendim kullanmadım ama kullanan ve çok memnun olan bir çok arkadaşım ve blogger var. Umarım sizler de beğenirsiniz. Tüp içerisinde 18 lira.



2. Pudra

- Ben pudrayı genelde yazları sabitlemede kullanırım. Onun dışında kullandığım pek söylenemez. Ama illa kullanmam gerekecek ise Wet n Wild`ın pudraları derim. Yapısı, yumuşaklığı kalıcılıgı bana göre fiyatına göre gayet iyi. Sadece 13 lira.


3. Ruj

- Makyaj da olmazsa olmazımdır. İlla ruj sürücem başka çaresi yok ! :)  Bu yüzden rujlara olan aşkımdan dolayı aramadığım talan etmediğim yer kalmadı ama en uygun ve renk sıkalası bakımından geniş bulduğum marka Wet n Wild oldu yine. Çok çeşitli renkleri ve yapıları çok iyi. Genel de Mac rujlarına dupe olarak gösterildiği için şuan çok popülerler. Her kızın evinde muhakkak bir tane bile olsa vardır diye düşünüyorum. Gerçi ufak tefek sıkıntıları olmuştu. Onları ise şu yazımda yazdım. Oradan bakabilirsiniz. Fiyatı ise 10 lira.


4. Allık

-Rujdan sonra evimde en çok bulunlar allıklarımdır. Rengarenk her mevsime göre her aya göre vardır. Bunların içinden en beğendiğim ise yine Wet n Wild markası oldu. Pigmentasyonları olsun kalıcılıkları olsun diğerlerine göre bir adım daha önde. Zaten bu yazımda da detaylı inceledim. Fiyatı ise 13 lira.


5. Kapatıcı

- Fazla kullanmadığım için almayıda pek tercih etmiyorum. Deneyenler den ve memnun kalanlara dayanarak söylüyorum ki, Maybelline Dream Lumitouch. Kullananlar pek memnun darısı başınıza :) Fiyati ise 20 liraydı.


6. Maskara

- Maalesef benim düz ve yere bakan kirpiklerim olduğu için, tadını çıkararak kullanamıyorum hiç bir maskarayı. Ne kadar üzse de beni bu durum, Rimmel London Lash Accelerator Endless Maskara ile yüzüm güldü. Zaten ismini çok sık ojemrujumrimelimden duymuşunuzdur. Ben ona dayanarak denedim ve memnun kaldım. Hacim ve kıvrık göstermesi ile istediğim kirpiklere kavuştum. Fiyatı ise 20 lira.


7. Far

- Far kullanmak el işi yetenek işidir. Yeteneğin varsa harikalar yaratırsın. Yoksa da kaliteli farlar ile yine harikalar yaratabilirsin. Tüm dünyaya ün salmış, kalitesiyle kendini konuşturmaya devam eden, Wet n Wild far paletleri ile de çok gündemde. İster büyük boy isterseniz küçük boylarından yada tekli farlarını alabilirsiniz. Uzun süreli kalıcılığı, pigmentasyonu ile diğerlerinden bir adım daha önde. Büyük boy 20 lira.



8. Göz Kalemi

- Göz kalemi kullanmayı bıraksam bile bu göz kalemi ile tanışınca fikirlerim çok değişti. Sevgili Görkem Karman dan duya duya bıktığınız, yapısı olsun sürüşü olsun her şeyiyle hakkını veren bir ürün olan Avon Super Shock Siyah Göz kalemini kesinlikle edinmelisiniz. Yeri geldiğin de eyeliner görevinde de kullanılabilir. İsterseniz buğulu göz makyajı da yapabilirsiniz. Fiyatı 12 lira.



9. Bronzer

- Yüz kontürleme de bronzerların etkisi çok büyük. Aynı şekilde renk uyumuda çok önemli. Ben ise burda tercihimi NYC Smooth Skin Bronzing Face Powder dan yana kullanıyorum. Duruşu olsun, ışıltıları olsun herkese hitap eden bir özelliği var. Fiyatı ise diğer Bronzerlara göre çok daha uygun. Sadece 13 lira.



10. Kaş Kalemi

- Makyaj da genelde atlanan en önemli bölüm kaşlarımızdır. Yüzümüze ifadeyi tam vermesi için kaşlarımızı doldurmak, yapay görüntüden uzak bir görünüm elde etmemiz çok önemli. Bunu en doğru şekilde yapanlar genelde kaş farları oluyor. En başarılı bulduğum ve severek kullandığım Essence kaş kiti. Küçük ama uzun süre kullanabiliyorsunuz. Fiyatı ise 9.25  lira.



Evett, bugün sizler için bu yazımı hazırlayıp sorularınıza kısmen de olsa cevap vermiş oldum. Bunu seri gibi yapmayı planlayıp, daha da değişik versiyonları ile karşınızda olacağım. Daha da soru yada görüşleriniz varsa bana mail adresimden yada yorum olarak yazabilirsiniz. Kendinize iyi bakın. Sevgiler....










20 Lirayı Geçmeyen 10 Ürün 20 Lirayı Geçmeyen 10 Ürün Reviewed by Miss B. on Haziran 03, 2015 Rating: 5

11 yorum:

  1. çoğu benim de severek kullandığım ürünler..

    YanıtlaSil
  2. Süper bir yazı olmuş canım sonuna kadar zevkle okudum emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok cok tesekkur ederim canim :)) emegimi takdir etmen cok hosuma gitti :)

      Sil
  3. çok iyi bir post olmuş tş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben tesekkur ederim okudugun icin :* :)

      Sil
  4. Çok gerekli ve bilgilendirici bir yazı olmuş.. Çok teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İsine yaradiysa ne mutlu bana ! Ben tesekkur ederim :)

      Sil
  5. Valla çok güzel bir yazı olmuş, wetn wild ın rujunu ve avonun kalemini severek kullanıyorum, şimdi wetn wildın allıklarını merak ediyorum ne zamandır aklıma ^-^ ellerine sağlık :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy cok tesekkur ederim :)) ^^ alliklarini almalisin !!! Baska soze gerek yok :)

      Sil
  6. Cokk guzel bi yazi olmuss cok teskurrler!

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.