Mezuniyet İçin Öneriler



  Herkese yeniden merhabalar ! Bugünün ikinci yazısı ile karşınızdayım. Mayıs geldi mi, son sınıf okuyan herkesi istisnasız mezuniyet heyecanı sarar. Neler alınmalı ? Hangisi daha uygun fiyatlı ? Nasıl kombin edilmeli ? Ne tarz giyinmeli ? .... Diye bu sorular baş gösterirken, hazır bende bu heyecanı yeni yaşamış biri olarak ( 1 yıl oldu ama :)) sizlere fikir vermek istedim.
Beyleri bilemem de güzel kızlarımızın en zorlu, en karışık dönemidir. Hayallerindeki günü yaşamak için ellerinden geldiğince çaba gösterirler. Bir şey ters gidince de yelkenler suya iner. Size o zaman bir kaç tavsiye de bulunayım :
1. Moralinizi bozmayın. Her şey bir şekilde hal olur. Siz sadece eğlencenize bakın.
2. Cüppe giyeceğiniz için lütfen uzun elbise tercih etmeyin. Bu sizi kapatıp, içinde kaybolmanıza neden olacaktır.
3. Topuklu ayakkabıların sınırını bilin. En yükseği bende olacak demeyin. Böyle diyenlerin hazin sonu oldu, tam diploma alacakken :)
4. Aldığınız ayakkabıyı evde bir kaç kez giyin deneyin. Baktınız size rahatsızlık veriyor, gidin değiştirin. Bir kaç saatliğine demeyin, pişman olursunuz sonra.
5. Topuklu ayakkabı önceden giymedi iseniz, yükseklerinden almayın. Vücudunuz alışmadığı için, baş dönmesine sebep olacaktır.
6. Abartı, derin dekolteli abiyelerden uzak durun. O gün sizin bir sonraki hayatınıza geçiş dönemini kutlama günüdür, defile değildir.
7. Abartı saç ve makyaj yaptırmayın.
8. Mezuniyet günü kuaförünüze makyajı bırakmayın. Önceden internetten videolar izleyip, araştırın. Size en uygun makyaj modelini bulun. Onu yaptırın. Saç için de aynı kural geçerlidir.
9. Yanınızda babet taşıyın. Sahneden indikten sonra geceye daha devam edeceğiniz için, kısa süreliğine babet giyerek ayaklarınızı dinlendirin.
10. Zıt renkleri kombin yaparak kendinize ayrı bir hava verebilirsiniz.
11. Kıyafetinizde taş, pul çok varsa ayrıca ağır bir kolye takmayın.
12. Topuklu ayakkabınız topuğunu iyi kontrol etmeden almayın.
13. Az da olsa göbeğiniz varsa korse giyin. vücudunuzu toplayıp daha şık gösterecektir.
14. Dar abiye tercih ediyorsanız, iç çamaşırınızı ona uygun seçiniz. Belli olmayan lazer kesimlerden tercih ediniz.,
15. İşin en önemli sırrı: Sade ve Şık olmayı başarın! İnanın diğerlerinden 1 adım daha öne çıkacaksınız :)
16. Eğlenebildiğiniz kadar eğlenin, unutmayın o gün sizin gününüz ! İyi eğlenceler çok öptüm ! <3








Mezuniyet İçin Öneriler Mezuniyet İçin Öneriler Reviewed by Miss B. on Mayıs 14, 2015 Rating: 5

2 yorum:

  1. Harika bir yazı olmuş,bana çok iyi geldi.Stresliydim ben öyle ki rüyamda cübbeye takılıp düştüğümü görmüşlüğüm var:D O derece işlemiş bilinçaltıma:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıyamam sana ben, sakin ve dikkatli ol yeter :) merak etme o gün harika geçecek :) iyi eğlenceler, benim için de eğlen :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.