BeeBeauty Body Lotion / Vücut Losyonu




Herkese merhabalar ! Biliyorum sizden kısa süreliğine - bir hafta gibi bir süre - uzak kaldım. Yazı yazamadım, instagram dan fotoğraf yollamadım. Tek derdim bitmek bilmeyen, bittiği zaman ise içine dert olan vizelerimle uğraştım. İyi hoş şimdilik yazıyorum, bitti falan diye ama iki hafta sonra finallerimle başım dertte olacak. Hâl böyle iken ben de bu süre zarfında ne yaptım, neler aldım sizlere onlardan bahsedeyim.




İlk olarak, ilk işim Gratis'e gidip etrafı yoklamaktı. Ne var ne yok derken bir anda aklıma esen vücut losyonunu görmem ile, hem de bir alana bir bedava kampanyası olunca direk en beğendiğim kokulardan kaptım. Birini elmalı bir diğerini ise portakallı aldım. Kapağı açar açmaz, içinizi öyle güzel bir koku sarıyor ki anlatamam. Hemen bunun altında bir şey arayan ben içindekileri okuyunca ayrı bir sevindim. Neden derseniz, içindekiler de ise meyve öz suyunu kullanmışlar. Kokusunun ferah ferah olmasının nedeni buymuş. Aynı zaman da çok dikkatli inceleyip paraben yazısını görmeyince ayrı mutlu oldum. Hala kuşkulardayım gerçi gözümden kaçtı mı diye. İşin değişik beni şaşırtan tarafına gelecek olursak, bu vücüt losyonları kaliteli ve iş görmesine rağmen bloglar da adı neredeyse hiç geçmiyor. Hani bakıp alayım derseniz bulamazsınız bir tane dışında. Ben de benim gibilerini düşünerek güzelce detaylandırayım dedim.



Nemlendirme özelliğine gelirsek, kışa hayır yaza evet ! Kış için nemlendirme özelliği az, yaz içinse tam tersi ideal. Yazın genelde terlediğimizden yağlı ürünler kullanmak yerine daha hafif ama tenimizi pamuksu yapan ürünleri tercih ederiz. Bu da onlardan biri diyebiliriz. Sürdükten sonra saniyeler içinde emilip, cildiniz yumuşatıyor. Ardından bu yumuşaklık gün boyu drvam ediyor. Hiç bir şekilde yağlı bir his bırakmıyor. Dediğim gibi günlük kullanıma uygun, her gün yenilemeniz gerekiyor. 200ml olması ve 1+1 kampanyası ile 8 liraya çok uygun bir fiyata almış oluyorsunuz. Almanya da üretilmesi ise ayrı bir avantaj bizim için. Almanlar kozmetik ürünleri kullanırken gösterdikleri itina ve disiplin başka hiç bir ülkede yapılmıyor. Yapılsa bile Almanlar kadar olmuyor. Normal tekli fiyatı 4-5  lira. İndirim olduğu zamanlar alınıp denemesi gereken bir ürün diye düşünüyorum.  Ben de hiç bir yan etkisi olmadı bu arada, yazılana göre hassas ciltlerde kullanabilirmiş. Herkese mutlu pazarlar !
BeeBeauty Body Lotion / Vücut Losyonu BeeBeauty Body Lotion / Vücut Losyonu Reviewed by Miss B. on Mayıs 31, 2015 Rating: 5

4 yorum:

  1. Soft bitirişli zannedersem kış için yetersizse :)

    YanıtlaSil
  2. ben bu serinin duş jellerini kullanıyorum çok memnunum yeşil elmalısı ve mangolusuna bayılıyorum kokuları inanılmaz kalıcı:) portakallı olanı pek sevemedim şurup gibi kokuyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sormayın ben de bögürtlen hastasıyim fakat kokusu o kadar kotu geldi ki hemen bu ikiliye yapıstim. Eger begendiyseniz bende dus jellerine bir bakayım o zaman :))

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.