TONI&GUY / Hair Meet Wardrobe İncelemem



Herkese merhaba! Geçen gün Instagram üzerinden yayınladığım fotoğrafın merakla beklenen yazısını şimdi yayınlıyorum ! Sevgili @hair_wardrobetr `ye şimdiden çok teşekkür ederim. Fotoğrafı paylaşmam ile hemen yorum yapıp ilgilendiler. Nerede takıldıysam bana yardımcı oldular, hemde sıcak tavırları size kendilerini daha yakınlaştırıyorlar. Biliyorsunuz, günümüzde böyle şeylere pek önem verilmediği için, bunlara dikkat eden marka, kurum yada kuruluş görünce insan daha bi yakın hissediyor kendine. Sizde eğer soru sormak, aklınızdakileri, kafanızdaki soru işaretlerini cevaplamak istiyorsanız, herhangi bir fotoğrafa yorum atmak yada e-mail den onlara ulaşabilirsiniz. Eminim, çok güzel bir tepki ile karşılaşacaksınız. :)

Teşekkürlerimi ilettikten sonra, şimdi ise ilk defa katıldığım bu Fikri Mühim kampanyasından bahsetmek istiyorum. Bir kaç ay önce Fikri Mühim`e sizler için üye olmuş, sizlere artılarını eksilerini, her şeyiyle yazacağıma söz vermiştim. Kampanyaya katılmadan önce, neredeyse her hafta düzenli olarak, katılmam için anket mailleri geldi. Bu anketler benim muhim puanlarım olup, onları biriktirdiğim zaman ise istediğim ürünlerden birini alabileceğim. Ben de bunu bildiğim için, anketleri kaçırmadım. Düzenli olarak, her geleni yapmaya çalıştım. Onun dışın da size başka etkinliklere katılmanız için e-mailler geliyor. Onlar açıkçası sizin insafiyetinize kalmış. İster yapar ister yapmazsınız. En son olarak bana geçen pazar, Toni&Guy kampanyasına katılmak ister misiniz ? Adı altında bir e-mail geldi. Tabi ilk başta katılacağım ilk kampanya olduğu için çok kararsızdım. Para verecek miydim ? Ne yapacaktım ? Kendi üzerimde görüntüleyip fotoğraflamak zorunda mıydım ? Diye diye kendimi yerken, aynı zamanda Toni&Guy zaafım olduğu için kampanyaya katılmaya elim gitti. Ardından adres bilgilerimi güncelledim. En sonunda bana paketin ulaşmasını bekledim. Bekleme süresince Fikri Mühim den çok güzel e-mailler alıyorsunuz. Kampanyaya katıldınız yada kargonuz verildi şöyle şöyle diye , gerçi ben bu mailleri ürünü elime aldıktan sonra gördüm. Orası ise ayrı bir konu :) Ne diyordum, Pazar günü kampanyaya katıldım Salı günü evime kargo geldi. Evde olmadığım için paketi abim aldı. Hiçbir şekilde kargoya para ödemediğini de belirtmek isterim. Eve gelir gelmez açtığımda paketin patladığını gördüğüm de büyük hayal kırıklığına uğradım. Kurye söylemiş zaten, paketin dağıldığını. Ben de dua ederek içindekileri açtım ve zarar almadığını görünce çok sevindim. İçindekilerden bahsetmek istiyorum sizlere. Fotoğrafta da görüldüğü gibi, Saç bakım kiti 3`lü, 10 tane hediye kuponu %20 indirimli, bir tane katalog, bir tane de proje mektubu.

Size ürünler den bahsedeceğim fakat yaptığım inceleme, bana kaba tabirle bedava gelmesi ile yapacağım ürünlerin sadece artı yönlerini alıp, abartıp, eksi yönlerini söylemeyeceğim anlamına gelmez. Unutmayın bu proje, ürünlerin artılarını eksilerini öğrenip, daha iyi olması için uğraşılmış bir projedir. Şunu da eklemek isterim ki kişisel bakım ürunleri, kişiden kişiye değişbileceği için ufak da olsa yanılma payım olabilir. Anlaştığımıza göre başlayabilirim.

Markayı sizlere, ürün tanıtımı yapmadan önce kısaca anlatmak için kendi sayfalarındaki bu fotoğrafı paylaşmak istiyorum.



Sıra geldi ürünlerimize ! Bana gönderilen ürünler : İnce telli saçlar için şampuan, ince telli saçlar için hacim veren köpük (sprey) ve de 3 boyutlu şekil ve hacim veren saç şekillendirici sprey. Şansıma küseyim ki çok istediğim bu ürünler saç yapıma uygun değil. Çünkü ben kalın telli, gür, uzun ve çabuk yağlanmaya müsait saçalara sahibim. Tabi sizi madur edeceğim anlamına gelmiyor. Ben de kullandım ürünleri fakat etrafımdakilere de denettirdim. Örnek olarak; annem ve abim ve arkadaşım. Sizlere benim, abimin ve annemin gözlemlerini aktaracağım. Arkadaşımınkini aktaramayacağım. Neden derseniz, tam bir inceleme yapamayıp sorduğum sorulara cevap verememiş olması.

Ürünlere geçmeden önce saç tiplerimizi yazmak istiyorum:
Annem: Orta boy uzunluğa sahip, saçları boyalı, ince telli, seyrek, kuru saçlara sahip.
Abim: Kısa, ince telli, seyrek, yağlı (aşırı) saçlara sahip.
Ben: Uzun, gür, kalın telli ve yağlanmaya müsait saçlara sahibim.

Bu bilgimizide verdiğimize göre,yazıma başlayabilirim.

İlk olarak şampuandan başlamak istiyorum.


İnce Telli Saçlar İçin Şampuan



- Saçlara şekil vermekten önce, saçlara bakım yapıp onları temiz tutmaya özen gösteririm. Birde saç tipime göre şampuam bulup, onu saçlarıma uygulamaya çok çekinirim. Öyle bir durum daki, sanki kafam da saç değil ayrı bir koloni yaşıyor. Beğenmedikleri an, hemen saçlarımı kuruttuktan sonra kepeklenme, dökülme, şekle girmeyen saçlar, sönük olması falan derken onları öyle görünce, bu sefer benim günümüde olumlu yada olumsuz etkiliyor. Ben saçlarımı değil saçlarım beni yönettiği için, şampuan uygulaması en önemli nokta benim için. Tam kendi şampuanımı buldum derken, Toni&Guy `ı sizler için kendimi riske atıp, saç tipimle alakası olmayan bir şampuanı denedim. Sonucundan açıkçası çok korkuyordum. Her hangi bir olumsuzlukla karşılaşır mıyım diye fakat inanmayabilirsiniz ama gerçekten memnun kaldım.




İlk önce saçlarımın uçlarını daha doğrusu dibe gelmeyecek şekilde olan kısmı, soğuk -buz gibi- su ile yıkadım. Bol su tuttum. Ardından suyu ılıklaştırıp, saç diplerimi bolca yıkadım. Elime az bir miktar şampuan alarak, güzelce tırnaklarımı saç derime değdirmeden masaj yaparak, aynı zamanda fazla bastırmayarak yedirdim. O kadar koyu bir yapısı var ki şampuanın, köpürtmek için baya su ekledim. Çabaladım doğrusu. Ardından o saçlara az geldiği için biraz daha şampuan aldım. Bir baktım köpürmeyen şampuan, köpük köpük oldu. Aynı zamanda yıkarken saç diplerinizin ferahladığını hissetmeniz size ayrı bir mutluluk veriyor. Kokusuna gelirsek harika ! Kime sorarsam sorayım, herkes istisnasız kokusuna bayılıyor. İşin güzel tarafı, uzun süre saçta olup, kokusu hemen gitmiyor. Güzelce durulama, aşmasından sonra ise kurutma kısmına geçtim. Saçlarım açılmakta zorlanırken, biraz daha kolay açıldı. Tamamen kuruttuğumda ise sanki koca bir yükü üzerimden atmışım gibi hissettim. Saçlarım o kadar hafifledi ki, sanki kökten kesip atmışım gibi. Aynı zamanda, güzel temizleyip, harika bir kabartı veriyor saçlarınıza. Yaz zamanında kullanılması gereken şampuanlardan. Hafif hiç yok gibi kabarık saçları kim istemez ki ? Bu saçlarla spor yaptım, koştum falan terlememe rağmen iki gün içinde anca kirlenip, yağlandı. Unutmadan söyleyeyim, hiç bir şekilde kepeklenme yapıp, reaksiyon göstermedi.
Anneme göre yazdıklarıma katılması ile birlikte, biraz dökülme yaşamış. Saçlarında dökülme görünce memnuniyeti bozuldu. Abim ise benle aynı görüşte ama ben de iki gün duran şampuan onda bir gün dayandı.




Hacim Verici Köpük


-Normal de saç spreyi, köpük, jöle saçlarıma kullanan biri değilim. Saçlarımı yıprattığını düşündüğüm için, pek sıcak bakmıyorum. Bu köpükte ince telli saçlara özel olduğu için ben de tam anlamıyla bir etki bırakmadı. İnce telli saçlar için olduğundan, büyük ihtimalle benim saçlarım ağır geldiği için hacimden tam istediğim verimi alamadım.
Kullanımına gelirsek, yıkadıktan sonra nemini aldığın saçlarına, eline sıktığın köpüğü tarağına dokundurarak yada sürerek saçlarını tarıyorsun. Unutma saç diplerine değdirme. Bu genel kuraldır güzeller. Ardından saçlarını kurutma işlemine geçiyorsun. Böylelikle daha kabarık saçlara ulaşmış oluyorsun. Bende pek bir fark olmadı. Saçlarımın diplerini serleştirdi. Saç spreyinden bir farkını göremedim. Eklemek istediğim bir başka şey ise, kokusu her zaman ki gibi harika !




Abimde kullandı, saç spreyi gibi benzetmesini yaparak, kullanmaya devam edecek.
Annem ise daha kullanmadı.





3 Boyutlu Hacim Verici Şekillendirici Glamour


- En son aşma ise şekil verip, dışarıya çıkmak. Ben bu tarz ürünleri her zaman kullanmam ama kullandıklarım da gayet başarılıydı. Bu da onlardan biri olabilecek mi diye düşünürken, düşünmekle olmaz kullan gitsin moduna girerek kullandım. İnanılmaz güzel, sonuç aldığım bir ürün oldu. Adını tam olarak yansıtıyor. İçindekileri aynı şekilde uygulayabiliyor.
Kuru saçlarıma, elime sıkıp kat kat güzelce yediriyorum. Ardından ısıl işlem uygulayarak son halini veriyorum. Diğerlerine göre kalıcılık oranı daha fazla. Fakat çok uzun süre durmuyor. Aynı zamanda ekstra bir ürün olduğu için saçları yağlandıracakmış gibi bir hisse kapılsanızda, tabi kide yağlandırmıyor. Abim kullandı. İçlerinden en memnun kaldığı, bitse bile düşünmeden gidip alacağı üründen biri oldu. Elimde 10 tane kupon var. Kesin bunun için stok yapacak :) Annemse severek kullanmaya devam edecek.



Evet, sizler için denedim denettirdim. Yorumlarımızı yazdık. Şimdi ise sıra indirim kuponlarına geldi. Onlarıda en kısa sürede alıp, kullanıp sizler için yorum yapacağım. Güzellerim umarım yorumumu beğenmişinizdir. Eğer sizde benden etkilenip, bu güzel kitten birini bile alırsanız beni sosyal medyada @izmirleydisi ve #izmirleydisi yazarak etiketleyip aynı zamanda @hair_wardrobe #fikrimuhim etiketlerseniz çok sevinirim. Böylelikle ben de yeni Toni&Guy ürünleri ile tanışırım, fikir sahibi olurum :)



Güzellerim, aklınızdaki FikriMühim ve Toni&Guy soruları gidermeye çalıştım.
Bu süreçte bana nazik davranıp yazımı bekleyen sevgili FikriMühim ekibi ve Toni&Guy`ın @hair_wardrobetr ye çok teşekkür ederim. Umarım böyle güzel projeler devam eder. Aramız bozulmaz. Sizlerle çalışmak benim için büyük keyifti, tekrar görüşmek üzere...

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Kendinize güzel, sağlıklı ve mutlu bakın !!! <3


Hairwardrobe internet sitesi: http://www.hairmeetwardrobe.com.tr

Toni&Guy internet sitesi:
http://www.toniandguytr.com/index2.php

Facebook Hairwardrobe:
https://www.facebook.com/HairMeetWardrobeTR

Twitter Hairwardrobe:
https://www.twitter.com/Hair_WardrobeTR

Instagram Hairwardrobe:
htttps://www.instagram.com/hair_wardrobetr


FikriMühim internet sitesi:
https://www.fikrimuhim.com/

FikriMühim Twitter:

https://twitter.com/fikrimuhim

FikriMühim Instagram:
https://instagram.com/fikrimuhim/

FikriMühim Facebook:
https://tr-tr.facebook.com/fikri.muhim.7



TONI&GUY / Hair Meet Wardrobe İncelemem TONI&GUY / Hair Meet Wardrobe İncelemem Reviewed by Miss B. on Nisan 21, 2015 Rating: 5

5 yorum:

  1. Süper bi yazi olmuş teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol canim benim ! İsine yaradi ise ne mutlu bana ! :))

      Sil
    2. Kesinlikleee ;) cok güzel ve net anlatmissin emegine saglik cnm izmirden izmire sevgiler :))))

      Sil
  2. emeğine sağlık canım çok güzel anlatmışsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim. İnce ayrintiya inip, sizleri bilgilendirmek icin elimden geleni yaptim :))

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.