Loreal Paris 3 Etkili Cilt Düzgünleştirici Tonik


Herkese merhabalar ! Bugün sizlere, severek kullandığım vazgeçemeyeceğim Loreal Paris 3 Etkili Cilt Düzgünleştirici Toniği anlatacağım. Genelde bir şey almadan önce blogları okurum, fikir edinir ardından alıp almayacağıma karar veririm. Bu yüzden bu toniği alıp almama arasında çok kaldım ve sonunda dayanamayıp geçen sene kadınlar günün de seri-set şeklinde alarak kendim denemeliyim dedim. Oradaki güzellik uzmanı ile aramda iyi olduğu için, bir derecede içim rahat etti. Çünkü bununla birlikte aldığım gündüz kremini kullanmamı o önermişti. Alır almaz her gün kullanmaya başladım. Benim cilt tipim daha önceki yazılarımı okuduysanız bilirsiniz. Normal bir cilde sahip olmakla birlikte T bölgem de, aşırı yağlanma mevcut. Bu durumda alırken ürünlerimi daha dikkatli seçmem gerekiyor ki, daha verimli bir sonuç elde edeyim. 
Aslında bu toniği tek olarak anlatmamın doğru olacağını sanmıyorum. Neden diye sorarsanız, ben ilk önce jelini ardından toniğini en sonda kremini kullanarak cilt bakımımı yapıyordum. Aldığım sonuç ise hepsinin toplamı doğal olarak. Fakat sizler için ince eleyip sık dokuyarak elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım. 
Genel olarak hoş bir dizayna sahip olan bu toniğimiz, diğerlerine göre kapağı daha zor açılıp içinden ise bol miktar dökülecek şekline ayarlanmış. Ben ise mavi renge hasta olduğum için, bu toniği sevmeme ayrı bir etkisi oldu. Mavi dediysem kabın rengi mavi olup, içindeki tonik renksiz olup, hafif alkol kokulu. Alkol kokması ise sizi telaşlandırmasın bayanın söylediğine göre daha iyi temizleyici özelliğe sahip olup, gözeneklerin açılıp, sıkılaşmasını sağlıyormuş. Ne  kadar doğru orasını bilemem. Aynı zaman da çok dikkat ettiğim bir özellik de paraben içermemesi. Aldığım da gönül rahatlığı ile kullanmamın etkilerinden biride bu oldu. Genel olarak kullanımına gelirsem, her akşam yatmadan önce jeli ile yüzümü yıkayıp ardından, bir parça pamuğun üzerine toniğimi döküyorum. Tampon hareketlerle göz çevreme değdirmeden güzelce cildimi siliyorum. Özellikle burun bölgeme daha yoğun sürüp siyah noktalarımı her geçen gün daha azaltıyorum. Alkollü olduğu için sürdüğünüz anda yapış yapış yapmayıp tam tersine cildiniz hemen emip, ferahlayıp rahatladığını hissediyorsunuz. Özellikle yaz günlerinde çok işinize yarayacak ! Hafif alkollü bir kokusu var, rahatsız eder mi sizi bilmiyorum fakat benim hoşuma gidiyordu kokusu mis gibi. Tam emildikten sonra ise cildinizin gerildiğini (fazla gerildiğini) hissediyorsunuz. Tabi ki krem ile bunu halledip cildinizin germesini alabilirsiniz. Bu seriyi kullandıkça cildim de ne bir leke ne bir sivilce ne de siyah nokta gördüm. Aynı zamanda çıkan sivilce üzerine azcık tonik döküp bekletiyorum, sabaha sivilce sönmüş oluyor (alkolün faydası :)) Anneminde cilt tipi normal fakat ona uymadı. Alerji yaptı. Güzellik uzmanlarınızdan bu konu da bilgi almayı unutmayınız. Kendinize güzel bakın bir sonraki yazım da görüşmek üzere :)
Loreal Paris 3 Etkili Cilt Düzgünleştirici Tonik Loreal Paris 3 Etkili Cilt Düzgünleştirici Tonik Reviewed by Miss B. on Mart 28, 2015 Rating: 5

7 yorum:

  1. Parabensiz oluşu iyi bir artı. Ama alkolsüz olanları kullanabiliyorum ancak, cildim kuru... :( L'orel'i beğeniyorum tüm ürün kategorilerinde, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun alkolsuz kullaniyorum diye uzulme canim benim :) Loreal`in onun icinde muhakkak tonigi vardir :) Ben de cok seviyorum yuz jellerini falan :) tesekkur ederim yorumun icin :)

      Sil
  2. kullandığım ürün.severek kullanıyorum tavsiye ederim takipçilerine canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begenmene cok sevindim canim benim :) tesekkur ederim :)

      Sil
  3. bende bu ürünü severek kullanıyorum :) blogumu takip edersen sevinirim sevgiler :)

    http://shoeeobsessionn.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim benim :) Tabikide takibe geliyorum :)

      Sil
  4. Ben de turuncusunu bugün aldım.o da uç etkili yazıyor o nasıl Dr

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.