Essence Silky Touch Blush



Selam güzel bayanlar! Bugün sizlere sanki sponsorummuş gibi, çılgınlarca alışveriş yaptığım Essence'den, küçük minnacık sevimli Silky Touch Allıklarını anlatacağım. Alalı neredeyse bir yıl oldu olmadı.  Ama hala büyük çoğunluğu duruyor. Uzun zamandır neredeyse 4-5 ay bu allığı kullanmadığım için, olabilir belki de.
Ne diyorduk, allık diyorduk. Bir allığa göre çok hoş dizayna sahip olmasına rağmen, keşke kalıcılığı ve pigmentasyonu da güzel olsaydı. Essence'nin denediğim ilk ürünlerinden biri olduğu için, hevesle hiç bir şeyine bakmayıp almıştım. Kullandığım da ise anladım neyin ne olduğunu.
Annemle alış veriş yaparken, aslın da annem rengine 
vurulmuştu. O rengine bense kabına hayran kalıp, almıştık. Yapısına gelirsek, çok yumuşak bir yapıda olduğunu söyleyemem. Dokunduğunuz da o sertliği hissediyorsunuz. Aynı zamanda tozutma olayı var. Eğer bu durumu sevemiyorsanız, bence hiç almayın. Ciddi mana da tozutma olayı var. Kalıcılığına gelir isek,  her üç yada dört saatte bir tazelenmesi gerektiğine inanıyorum. 





Eğer elinizi yüzünüze çok götürüyorsanız, allığınızı süpürmesinden dolayı tazelemeniz gerekebilir. Aynı zamanda pigmentasyonu oldukça zayıf, rengi tam veremiyor. Wet n wild allığın da bir kez fırça geçmesi yeterli iken, bunda 2-3 kez geçmeniz yeterli olacaktır. Onun dışın da renk seçeneği mevcut, fakat nedense onu ben bir türlü göremedim. Gidiyorum her hafta kalmaz mı hiç bir şey ? -Kalmıyor işte :( Kiremit rengini ve toprak renklerini denemeyi, çok istedim fakat bulunmadığından alamadım.

Genel olarak, normal hayatta ağır makyaj yapmayıp, dışarı çıkıyorsanız, hemencecik makyaj yapmanız gerekiyorsa, hatta doğal makyaj olması gerekiyorsa şans vermenizi isterim. Onun dışın da pek bir getirisi olacağını sanmıyorum. Hayal kırıklığına uğramayın yada paranız boşa  gitmesin. Ben yanlış hatırlamıyorsam, 10 lira gibi bir fiyata almıştım. Bir de bu eski koleksiyon, yeni koleksiyondan denemedim. Yeni koleksiyondan bu rengi bulursanız alın derim. Hatta ben ile de paylaşın. Yeni koleksiyonun daha iyi olacağını zannediyorum. Kendinize güzel bakın :))








Essence Silky Touch Blush Essence Silky Touch Blush Reviewed by Miss B. on Mart 17, 2015 Rating: 5

6 yorum:

  1. Rengi çok güzel!
    Öpüyorum;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet rengi cidden hoş fakat kalıcığı beni düşündürdü :) Ben de öpüyorum güzelim

      Sil
  2. merhaba..takibe aldım bende beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, ben de size geliyorum :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.