Crochet Parfüm

Herkese merhaba ! Bugün sizlere havaların da ısınması ile ter kokusunun yaygınlaşması nedeniyle, parfümlere yönelceğimiz bu zamanlarda sizlere küçük bir tavsiye vermek istiyorum. Gratisler de bulunup, belki de standların hep önünden geçip almaya karar veremediğiniz bu ürünü anlatmaya başlıyorum o zaman :)


İlk zamanlar, bu ürünün fiyatı ve şişesinin güzelliği dikkatimi çekmesi ile annemle denemekten zarar gelmez dedik ve denemeye başladık. O kadar hoş kokuları var ki, hepsi birbirinden güzel. Bir den fazla ürün seçeneği bulunması ayrı bir avantajlarından. Genelde kokular kışa yönelik gibi dursa da ilk baharda da gayet hoş duruyor. Gerçi bana göre hoş gelen size hoş gelmeyebilir. Çünkü siz de çok iyi biliyorsunuz ki, parfümler tenden tene değişir, herkeste kalıcılığı aynı olmaz. Ben bana göre konuşuyorum ama siz de denediğiniz de aşağı yukarı benim ile aynı görüşte olacağınıza inanıyorum. Bu parfümler de sevdiğim özellikler den biri de çantaya attığınız da akma yapmayıp fazla yer kaplamıyor. Aynı zaman da kokuların kalıcılıkları, fiyatına göre çok çok iyi. Sabah sıkın akşama kadar üzerinizden gitmiyor. Kıyafetime sıkıyorum, kalıcılığı daha da arttırıyorum diyebilirim. Unutmadan söyleyeyim, parfümü kıyafetime sıktığım da hiç bir şekilde ne leke ne de ağartma yapıyor. Tertemiz mis gibi kokutuyor sadece. Şişe elinize küçük gelebilir ama ne kadar üzerinize sıkarsanız sıkın, şişe hemen bitmiyor. Bitirmeniz rahat iki ay alır. Normal fiyatı 13 lira fakat indirim zamanın da daha uygununu alabilirsiniz. Bana göre denenip şans verilmesi gereken ürünlerden, hiç bir yan etkisini de görmediğim için önerdiğim ürünler arasında. Bundan sonraki yazım ne olsun bir türlü karar veremedim, bana yardım ederseniz sevinirim ! Herkese güzel günler :)


Crochet Parfüm Crochet Parfüm Reviewed by Miss B. on Mart 27, 2015 Rating: 5

2 yorum:

  1. Şişesi çok tatlı gerçekten :) Ben de gördüm bunu ama almayı düşünmemiştim. İlk gratis ziyaretimde kokularına bakacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bakmalısın canım, seninde görüşlerini dört gözle bekliyorum :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.