Çekiliş Hediyelerim Geldi !


 Herkese merhaba ! Bugün sevgili zeyusanka'nın çekilişin de kazandığım dermokil maske ürünleri elime geldi. Okuldaydım, eve gelir gelmez görmemle size bu yazıyı yazmam bir oldu. Tekrar tekrar sevgili zeyusankaya çok teşekkür ederim bu güzel ciciler için. Peki içinde neler var ? - Neler yok ki. Gençlere özel maskeden tutun da anneme babama hatta abime kadar aile boyu bir maske cilt bakım serisi geldi. Bu ürünleri kullanıp, ardından sizlere bolca uzun incelemeli bir yazı paylaşacağım.




+15 yaş üzerin de olan, gençlere özel bir maske. Açıkçası uzun zamandır arıyordum. Umarım aradığımı bulmuşumdur. Sivilce ve siyah noktalara karşıymış denilene göre, kısa süre içinde kullanıp yazısını yazacağım.


 Babamı sevindiren bir paket oldu diyebilirim. Aradığını bulduğuna eminim. Birlikte gözlem yapıp, sizlere bunun yorumunu yazacağım.


+25 yaş üzerin de olanlar için maske. Annem bana kullanmamı önerdi ama kararsızım. Anneme vereceğim yada kuzenime. Kullanır kullanmaz yazısını yazacağım. 



Aynı şekilde bu üründe +25 fakat cildim yağlı olduğu için kullanma ihtimalim var. 25 yaş üzeri olması beni düşündürdü. Kullanır kullanmaz yazısını yazacağım. 


+35 yaş ve üzeri için. Tam anneme göre bir maske olmuş. Bugün kullanmaya başlayacak. Annem bu konularda uzmandır. Yorumlarına, incelemelerine güvenirim. Kullanır kullanmaz size geri dönüş yapacağım.


Evet, bugünkü yazım da maske ile ilgiliydi. Bir kaç düzenleme ve etkinlik planlıyorum. Onları da kısa sürede hayata geçiririm umarım. Kendinize iyi bakın sevgiler !
Çekiliş Hediyelerim Geldi ! Çekiliş Hediyelerim Geldi ! Reviewed by Miss B. on Mart 16, 2015 Rating: 5

12 yorum:

  1. Gule gule kullan canim, cekilis kazanmak cok keyifli oluyor. Sansin daim olsun :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk defa bir çekilişe girdim (farkında olmadan) ve kazandım, sadece benim değil hepimizin şansı açık olsun :) güzel yorumunuz için teşekkür ederim :)

      Sil
  2. canııım güle güle kullan cicilerini çekiliş hediyelerini kullanmak gerçekten çok güzel seni ekip arkadaşım gibi görüyorum güzel etkinliği beraber gerçekleştirdiğimiz için Zeynepciğimin çekilişini kazandık ikimiz de hem :)kocaman kocaman öptüm seni!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benimmm!!!!! teşekkür ederim :) sende güzel güzel cicilerini kullan bebişim :) özlettin kendini kendine çok iyi bak kokulu öpüyorum seni ! ^^ :*

      Sil
    2. Minik Fındık Kurdummmmmm!:)

      Sil
    3. Ayyyy hangimiz findik kurdu yorumunu yerim! Caniiiim sen de cok ozlettin kendini optum!:)

      Sil
  3. Canım benim,güzel Günler'de kullanman hatta kullanmanız dileğiyle:)
    Öpüyorum!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım benim, güzel yorumun ve düşüncen için kendine güzel bak minnoş bak hala olmanın tadını çıkar !! bende çok öpüyorum !! ^^ :*

      Sil
  4. teşekkür ederim, çok sağolun :)

    YanıtlaSil
  5. Gule gule kullan canim özellikle genclere ozel maskenin yorumlarini bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim bebegim :) tamamdir, ozellikle bu maskenin uzerine dusecegim :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.