Golden Rose Kaş Kalemi


Hepinize selamlar güzel bayanlar bugün sizlere pek memnun olmadığım bir ürünü anlatmak istiyorum. Uzun zamandan beri kullandığım yani iki yıldır kullandığım bu ürünü, sizlere anlatmam azıcık da olsa şikayetimi bildirmek istiyorum.

İki yıldır kullandığım ama bir turlu yıldızımın barışmadığı bu kalemi, Karşıyaka Çarşıda bir parfümeriden almıştım. Bayan o zamanlar pek ilgili gözükmemiş hatta hiç ilgilenmemişti. Bende ilk kaş kalemimi aldığım için tecrübesizliğim yüzünden, elimde patlamıştı. Arkadaşımla birbirimize bakıp ''alalım ya en fazla çöpe atarız 4 lira ne de olsa '' demiştik. Fakat dememizle kalmadı elimize demeler yapa yapa en sonunda bu renge karar verdik. Gerçi o zamanlar blog okuduğum için siyah kalem almamaya niyetlenmiştim  fakat bayan elimize bakıp ''kaşlar siyah bu renk sana gitmez'' diye söyleyince direk siyah kalemi aldım. Yapısı oldukça sert kullanımı normal, kaş kalemi kullananlara göre baya zor gelir ama benim gibi eli sert kalemlere alışanlara kolay gelir. İlk zamanlar bastıra bastıra rengi iyice çıksın, kaşlarım şekilli olsun diye zorluyordum. İsin ilginç yanı o kadar övgü almıştım ki hayret etmiştim. Annem ise beni bir gün durdurup ''kullanma çok yapay oluyor yakışmıyor sana ''demesiyle vazgeçtim daha doğrusu boşluk olan yerleri doldurdum bastırmadan sonra taradım. Baktım böyle daha güzel oluyor bu yönde çalışmalarıma devam ettim. Nasıl anlatsam size bastırınca simsiyah oluyor bastıramadığında ise silik çıkıyor.


O kadar dandik bir şey ki nedense alışkanlık yaptı bende, elimden atamıyorum. Atıp kullanmak istemiyorum diyorum ertesi gün okula makyaj için baştan şekil verip hikayeyi en baştan oynuyordum. Sevdiğim yanlarından biride ne yağmur ne ter yaz kış deme kullan, hiç bir akma problemi olmuyor. Hatta sür sabah altı da aksam on iki de git bak hala ilk günkü gibi durur. Kalıcılığı gayet iyi baya baya diyorum hatta. Keşke yapısı ve rengi için de aynı şeyi söyleyebilseydim. Ara sıra aklıma geliyor bayan bana fason ürün mü sattı ? Yada bayat ürünü mü verdi ?diye, sonra ''olur mu canim yapmaz öyle şey'' deyip hayatıma devam ettim. Umarım düşüncelerim doğru çıkmaz.

Fiyatı dediğim gibi 4 liraydı. İzmir Karşıyaka Çarsı da Migros Sokağın da bulabilirsiniz bu parfümeriyi. O zaman sizi çok öptüm kendinize çokkk güzel ve dikkatli bakın :)))



Golden Rose Kaş Kalemi Golden Rose Kaş Kalemi Reviewed by Miss B. on Şubat 25, 2015 Rating: 5

19 yorum:

  1. Sert yapıdaki kaş kalemlerini çok seviyorum fazla kaçma riski olmuyor böylece :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslinda bir dercede haklisin ama asiri sert olmasi kas diplerime zarar vericekmis gibi hissettiriyor bana :)

      Sil
  2. çok güzel acıklayıcı bır yazı olmus canım emegıne saglık :)

    YanıtlaSil
  3. Canım zor renk veren kalemleri bende sevemiyorum, bastıra bastıra sürmek bana sinir bozucu geliyor.Tamam kalıcı olabiliyorlar ama renk vermesi daha güzel olabilir değil mi? Çarşıya çıkınca bir deniyim bende bakiyim sahte mi sende ki yoksa burdakilerde mi öyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay bebegim bak valla sahte falan aldim diye korkuyorum eger sahteyse muhakkak bana bildir :)

      Sil
    2. Değilse de bildiririm canım benim :) :*

      Sil
    3. Yerim seni mukemmelsin ! :*

      Sil
    4. Canım sanırım geneli bu şekil çok sert yapılı, fason yada sahte değilmiş kalem kalem değilmiş :))

      Sil
  4. Yazı için eline düşüncene sağlık. Ben de Flormar'ın kaş kalemi ve kaş farını kullanıyorum çok da memnunum kaş farı biraz daha doğal duruyor tabi doğru uygulanırsa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslinda bende kas fari almak istedim ama benim kaslar simsiyah oldugu icin cok yapay durmasin sonra ? :)

      Sil
  5. Cnm flormar kaş kalemi ve kaş farını tavsiye ederim çok doğal duruyor.gerci ben kalıcı kaş yaptırdım şimdi ama cok memnun kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyah kasa nasil gider ki dur bakayim ben en iyisi onerildigine gore muhakkak vardir guzelligi :)

      Sil
  6. ay canım geçmiş olsun. bende bunu aldıktan sonra maalesef ikinci kez bile kullanamadan çöpe attım. hiç beğenmedim dediğin gibi hiç renk vermiyor ve görüntüsü çok yapay. Daha doğal duran bir ürün arıyorsan yazımı mutlaka okumalısın

    http://yesilrimel.blogspot.com.tr/2015/02/mukemmel-kaslar-ve-mac-pro-longwear.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tatlım önerin için çok teşekkür ederim :) ama mac diyoruz daha uygun fiyatlı ürünler önerin var mı peki :)

      Sil
  7. Bu kalemi hiç sevmedim bir daha da asla almam, fazlaca sert ki bu da sürerken zaten sınırlı sayıda olan kaşlarımın dökülmesine yol açtı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiyamam sana dokuldu mu cidden :0 ay cok uzuldum suan :(( gecmis olsun ins daha gur ve guzelleri cikar :)

      Sil
  8. great blog, very inspiring
    lets follow each other! just let me know and I will follow back :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hi welcome to my blog:) Do you want to meet new bloggers :) ? http://izmirleydisi.blogspot.com.tr/2015/03/8-mart-blogger-bulusmas-8-march.html click this link and join :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.