Bepanthol Cilt Bakım Kremi


Selam güzel ve genç bayanlar hazır İzmir'e kış geri gelmiş iken nem derdinden muzdarip olduğumuz için bugün sizlere aklınıza gelen ama kullanmaya cesaret edemediğiniz kremi kullanmanız için cesaretlendireceğim. Baştan uyarımı yapayım kızlarım eğer cildiniz hassas ise bileğiniz de deneyin alerji yapıyorsa kesinlikle ama kesinlikle kullanmayın !!
Yazıma başlıyorum o zaman. Bepanthol kremi küçüklüğümde Bepanthen diye bilirdim. Bir şey oldu mu hemen kullanırdık. Evimizden eksik etmezdik. Aradan zaman geçti ismi ve şekli değişti. Yepyeni tarzı ile evimize geldi. İçeriğine baktığımız da bebekler için uygundur ifadesini de görünce içimiz ikinci kez rahatladı. Derin bir oh çektik. Biliyorsunuz günümüzde ne kadar doğal denilse de hepimiz biliyoruz ki gerçekten yüzde yüz doğal değil .Bu durumda ne oluyor yan etkisi olacak mı oldu mu demekten kendimizi alamıyoruz. İşin güzel bir yanı ise bebeklere rahat rahat kullanıyorsak yüzümüze de çok rahat kullanabiliriz. Bebek cildi bizim yüzümüzden daha hassas olduğu için onlara kullanıyorsak kendi yüzümüze de gönül rahatlığı ile kullanabiliriz.
Bana bunu doktor tavsiye etmişti. ''Al bunu kullan eczanelerde satılıyor.Bilmediğin kozmetik ürünlerini kullanıp cildini yaşlandırma daha çok gençsin demişti. Ben de o zamanlar cicili bicili şeyler istediğimden dolayı bunu kullanmaktan vazgeçmiştim. Ama annemin ısrarı üzerine denemem ile aşık olmam bir oldu.

Nemlendirmek kelimesinin her bir harfini hakkını vermiş bu kremimiz. Yüzünüz de nereye sürerseniz sürün gün boyu nemli ve yumuşacık aynı zamanda parlak bir cilt ile geziyorsunuz. Sevdiğim diğer bir özelliği ise içinde vitaminler bulunmakta böylelikle cildinizi nemlendirir iken besliyor. Başka artılarından biri, cilt kızarıklıkları varsa onları onarıp yok ediyor çok kötü ise hafifletiyor, kötü görümünü alıyor. Akşamları temiz cilde uyguluyorum sabah kalktığımda ise yüzüm parlak, canlı, lekeler hafiflemiş, yumuşak bir cilt ile uyanıyorum. Ayna da gördüğünüz bu mutluluk hiç bir şeye değişilmez kızlar. Ben özellikle göz altlarıma ve çevresine uyguluyorum. Diğer kremlerden on kat daha memnunum. Eğer aklınızda şüphe, korkudan dolayı alamama varsa hiç düşünmeden alın. Düzenli kullanmayı unutmayın ama. Unutmadan söyleyeyim sadece yüz değil el ve ayaklarda da kullanılabilir. Test ettim onayladım. Yağlı yapısı olmadığı için rahatlıkla kullanılabilir. Tabi isterseniz. Biz aile boyu kullanıyoruz. Babam burun kenarlarındaki kurumalar için, annem el ve cilt için bense sadece cildimi nemlendirip korumak için kullanıyorum. İçinde diğerlerine göre daha az miktar zararlı  madde var ama bebeklere göre uygun maddeler diyeyim. Büyük boyunu 10 tl ye eczanelerde bulabilirsiniz. Kendinize güzel ve cicili bicili bakin :))


Bepanthol Cilt Bakım Kremi Bepanthol Cilt Bakım Kremi Reviewed by Miss B. on Şubat 23, 2015 Rating: 5

17 yorum:

  1. Ney ney bey neeeeeeey:D ciddi misin goz altina uygulanabilecegi konusunda Izmir Leydim valla heryerde fellik fellik asiri nemlendiren goz kremi ariyorum buluyorum bu sefer kapatici pudra pudra duruyor gercekten goz altina uygulanabilir mi? Ayrica herkesin bildigi bi krem bu kadar guzel anlatilir kocaman opucukler sanaaaaa:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay canım benim sen ne kadar pozitif tatlı birisin ya bayılıyorum sana :) Aynen bende arıyordum annemin ısrarı ile kullandım fakat aşırı memnun kaldım sür iyice emsin ardından git makyaj yap.Makyaja çok güzel bir zemin hazırlıyor hemdeee :) Mutlaka edinmelisin :)

      Sil
  2. Ellerine sağlık, çok detaylı bir yazı olmuş. Yazdıklarına katılıyorum, bu kremi uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum fakat kokusuna hala alışamadım. Bir de güzel koksa ne iyi olacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi dimi cilek cikolata seftali falan koksa ben kremi koklarken yesem hastanelere dussem yine de deger :D kesinlikle daha hos kokmasi gerektigini dusunuyorum ben de

      Sil
    2. Ay sorma ilk zamanlar acı çekiyordum kokusuna tahammül edemiyordum ama sonra kullana kullana alıştım.teşekkür ederim güzel yorumun için :)

      Sil
  3. Ben de aldım ama kullanmaya başlamadım henüz,bloglarda çok methini duyuyorum merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilk bir kaç gün deneyin farkı hissedeceksiniz zaten :)

      Sil
  4. Vay bee nelere kadirmiş bu merhem, yarın eczaneye gidecektim isabet oldu bunu da alayım çok teşekkürler canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla kenarda köşelerde bekliyor,deneyin şans verin derim :) Ne demek tatlım her zaman :)

      Sil
  5. Ben de yıllardır kullanırım. Parfüm eklenmemesi cilt sağlığı açısından daha iyi. Begonvilli Ev'den selamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim bloguma geldiginiz icin :) Dogru soyluyorsunuz aslinda koku eklerlerse cilt sagligini etkileyebilir.

      Sil
  6. Bende cok duydum bu kremi ama tereddut ediyorum cildim karma acaba yağlanma ve sivilce oluşumu yaparmı diye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım benim sivilce yapar mi bilmiyorum o konuda bir fikrim yok ama yeni geçen sivilcelerimin üzerine sürüyordum bende kızarıklıgını alsın diye ki çok şükür şu ana kadar bir problem yaşamadım.

      Sil
  7. Ben de bu kremi çok seviyorum. sizi izleyeme aldım. Ben de bloğuma beklerim.

    www.bakbuharika.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende blogunuzu cok begendim ve izlemeye aldim :)

      Sil
  8. Valla ben kullandim goz altina iyi geliyor mu bilmiyorum ama dun kullandim bugun yuzum gozum sis halde dolasiyorum ortalikta sanirim alerji yapti:D:D

    YanıtlaSil
  9. ben kullandım ve malesef sivilce yaptı. sivilceye müsaitse cildiniz sizde de yapabilir :))

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.