Muadil #4


MAC Russian Red - MAYBELLINE 970 Daring Ruby

Son birkaç yılda kozmetik furyası aldı başını gidiyor. Bazen gerekli bazen işimize yaramayan ne varsa almak için alıyoruz. Sonra bir bakılıyor, ay sonu gelmeden cepler boşalmış...
Bu durum bizleri, "aynısı olsun ama ucuzu olsun"a itiyor haliyle... Muadil yani dupe bu sırada kendini gösteriyor. Bugün bende sizler için, muadil dosyamın dördüncüsünü açıp; bir ruju tanıtmak istiyorum. 
MAC'in Russian Red isimli kışa ve özellikle yılbaşı için sanki özel olarak çıkarmış olduğu rujun çok daha uygun fiyatlı olan Maybelline markasının 970 numaralı ruju hepimize hayırlı olsun :)
Bilmeyen yoktur eğer varsa da sizin için gelsin bu postum o zaman :)

Maybelline rujları özellikle şeffaf kapaklı serisini oldukça beğeniyorum. Nemlendiricili olması ve kolay sürümü ile dudağa zarar vermeden rujunuzu sürebiliyorsunuz. Dudakta kalıcılığı uzun süre durmamasına rağmen, gün içinde 1-2 defa yenilemeniz, bu olumsuzluğu göze gelmiyor bile. Bu rujun başka sevdiğim bir yanı ise buram buram bir koku gelmemesi. Biliyorsunuz ruj konusunda oldukça hassasım. Eğer kokusu burnuma geliyorsa, dudağıma süremiyorum. Sürdüğüm zaman, midemi alt üst ediyor... 
MAC'e gelecek olursak, her ne kadar MAC müptelası olmasam da, fiyatının yüksek olması nedeniyle öğrenci kesimden arkadaşların özellikle tercih listesine bile girmiyor.Fakat napıyoruz muadil alarak bu problemi ortadan kaldırıyoruz :)
Linke tıklayarak daha detaylı incelemeyi yapabilirsiniz.
Sevgiler! B.

Muadil #4 Muadil #4 Reviewed by Miss B. on Aralık 14, 2017 Rating: 5

2 yorum:

  1. Ton olarak birebir aynıymış . Dudakta da aynı şekilde mi duruyor acaba ?

    YanıtlaSil
  2. İkisi de renk olarak güzel duruyor. Dudakta nasıl acaba ??

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.